Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλοίο θα νοικιάζεται στην κεφαλλονίτικη εταιρεία με ετήσιο μίσθωμα 256.000 Ευρώ, το οποίο θα προκαταβάλλεται κάθε 6μηνο.
Για ακόμη 6 χρόνια το Ζάκυνθος1 στην Kefalonian Lines
Κοινωνία
29/12/2015 | 17:25

Σε παράταση της συνεργασίας με την Kefallonian Lines προχώρησε η ΑΝΕΖ και έτσι το πλοίο “Ζάκυνθος Ι” θα μισθώνεται από την κεφαλλονίτικη ακτοπλοϊκή εταιρεία για τα επόμενα 6 χρόνια. Η εξέλιξη αυτή επικυρώθηκε πρόσφατα με την υπογραφή συμφωνητικού μεταξύ των εκπροσώπων των δύο εταιρειών στη βάση της προϋπάρχουσας συνεργασίας μεταξύ τους, αφού είναι γνωστό ότι το “Ζάκυνθος Ι” πραγματοποιούσε δρομολόγια σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά, με τα «χρώματα» της Kefalonian Lines εδώ και δύο χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλοίο θα νοικιάζεται στην κεφαλλονίτικη εταιρεία με ετήσιο μίσθωμα 256.000 Ευρώ, το οποίο θα προκαταβάλλεται κάθε 6μηνο.

Η συμφωνία αυτή, που κρίνεται από τη διοίκηση της ΑΝΕΖ ως εξαιρετικά ευνοϊκή για τα συμφέροντα της εταιρείας, ανακοινώθηκε στους μετόχους στην τελευταία Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαρακινάδου.

Επρόκειτο για την Α΄ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, καθώς η πρώτη δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας και οι μέτοχοι που παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να μάθουν λεπτομέρειες ως προς την συμφωνία. Το πλοίο αρχικά θα κάνει δρομολόγια στη γραμμή Ζακύνθου Κυλλήνης, ωστόσο ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ανάλογα με τον σχεδιασμό της εταιρείας.

Θυμίζουμε πως η Kefalonian Lines έχει ήδη αυξήσει τα δρομολόγια της στην γραμμή, ενώ η διοίκηση προαναγγέλλει περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στο Ιόνιο.

Στη Γενική Συνέλευση της ΑΝΕΖ πάντως, πέρα από την ενημέρωση για την μίσθωση του πλοίου, αποφασίστηκε η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας από 3.675.000€ σε 2.500.000€, κατά 1.175.000,00€ με ισόποσο συμψηφισμό ζημιών προηγούμενων χρήσεων, με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 2,94 σε 2 ευρώ προκειμένου να καλυφθούν οφειλές από το παρελθόν..

Πηγή: ermisnews.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer