Η Μαρία Μπεκατώρου εμφανίστηκε στο "Μες Στην Καλή Χαρά", το πρωί του Σαββάτου, αλλά οι συντελεστές της εκπομπής της επεφύλασσαν μια τρομακτική... έκπληξη.
Γιατί τρόμαξε η Μαρία στο πλατό του Μες Στην Καλή Χαρά;
Κοινωνία
05/01/2013 | 20:59

Η Μαρία Μπεκατώρου εμφανίστηκε στο “Μες Στην Καλή Χαρά”, το πρωί του Σαββάτου, αλλά οι συντελεστές της εκπομπής της επεφύλασσαν μια τρομακτική… έκπληξη. Μετά από ιδέα της αρχισυντάκτριας της εκπομπής που είναι φίλη με την παρουσιάστρια του “αρτ” και ραδιοφωνική παραγωγό, ο Θέμης Γεωργαντάς τοποθέτησε ένα ψεύτικο έντομο κοντά της με αποτέλεσμα η ίδια να πανικοβληθεί και να παρακαλάει τη Ναταλία Γερμανού να τη “σώσει” από αυτό το επιθετικό κατασκεύασμα, ακόμα και όταν κατάλαβε πως ήταν ψεύτικο.

Ακόμα, η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για τα αστεία περιστατικό που έζησε με το άλογό της, κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών της, όταν προσπάθησε να κάνει ιππασία.

Τέλος, η Μαρία Μπεκατώρου αναφέρθηκε και στο νέο κεφάλαιο που έχει ανοίξει εδώ και λίγο καιρό στη ραδιοφωνική της παρουσία, μετά τη μεταγραφή της μαζί με τον Μάκη Πουνέντη και τη Μαρία Ηλιάκη στο δυναμικό του “Λάμψη 92.3”.

Πηγή:yupiii

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer