Διαβάσαμε ένα πολύ εύστοχο σχόλιο στο anexarttitosblog και τον Μπάμπη Παπαδόπουλο αναφορικά με τις ανακοινώσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Γιατί ενοχλεί τόσο ο νέος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ;
Πολιτική
13/05/2016 | 15:21

Διαβάσαμε ένα πολύ εύστοχο σχόλιο στο anexarttitosblog και τον Μπάμπη Παπαδόπουλο αναφορικά με τις ανακοινώσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: “επειδή πολλά λέγονται για την τελευταία ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και ΝΟΔΕ θα ήθελα να καταθέσω και εγώ την δική μου άποψη:

Δεν θυμάμαι στην “προ Κατσιγιάννη” περίοδο να είχαμε τόσο μεγάλη συχνότητα σε ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ακόμη και σε προεκλογική περίοδο. Ούτε από τη μία αλλά ούτε και από την άλλη πλευρά. Ιδιαίτερα με τέτοια επιθετικότητα από την πλευρά του κυβερνώντος κόμματος. Συμπεραίνω ότι ο Λουκέρης (πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ) δεν “ενοχλούσε” τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο Κατσιγιάννης το κάνει. Και μόνο αυτό είναι τεράστια πρόοδος για την τοπική ΝΔ.
Επειδή κάποιοι μιλάνε για την “ταχύτητα” με την οποία απαντάει ο Κατσιγιάννης θα πω το εξής: Δεν θυμάμαι ο Λουκέρης να ήταν πιο… “γρήγορος”…Δεν θυμάμαι άλλωστε και πολλές ανακοινώσεις-απαντήσεις επί εποχής του. Επίσης ο Κατσιγιάννης προφανώς και πριν απαντήσει συννενοείται με τα κεντρικά της Συγγρού ώστε ότι γράφει να είναι έγκυρο και εμπεριστατωμένο. Στη δε τελευταία του απάντηση να υπογραμμίσουμε ότι μεσολάβησαν και οι αργίες του Πάσχα οπότε μάλλον πολύ γρήγορα απάντησε…”

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer