Ερώτηση έκανε πριν από λίγο στη βουλή ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος για την πρόθεση του υπουργείου Υγείας να προχωρήσει στη διάλυση του Μαντζαβινάτειου νοσοκομείου στο Ληξούρι.
Γιακουμάτος στη Βουλή: “Πάτε να διαλύσετε το Μαντζαβινάτειο νοσοκομείο;”
Πολιτική
05/05/2016 | 10:55

Ερώτηση έκανε πριν από λίγο στη βουλή ο συμπατριώτης μας βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος για την πρόθεση του υπουργείου Υγείας να προχωρήσει στη διάλυση του Μαντζαβινάτειου νοσοκομείου στο Ληξούρι και όλα αυτά “κρυφά” μέσα στις άγιες ημέρες του Πάσχα. Την ίδια ώρα η βουλευτής του νομού Αφοροδίτη Θεοπεφτάτου “σφυρίζει αδιάφορα” για θέματα που έχουν να κάνουν με το νομό της δίνοντας βαρύτητα στο κοινοβουλευτική λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί η Ερώτηση του Γερ. Γιακουμάτου στη βουλή που κατατέθηκε πριν λίγα λεπτά.

Μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα εστάλησαν αιφνιδιαστικά χαρτιά μετακίνησης τεσσάρων ( 4)  γιατρών του Μαντζαβινάτειου νοσοκομείου για τη κάλυψη των αναγκών του νοσοκομείου Αργοστολίου. Αυτή η ενέργεια είχε σαν αποτέλεσμα την ελλιπή υγειονομική κάλυψη της περιοχής της Παλικής σε μια περίοδο μάλιστα που ο πληθυσμός της υπερδιπλασιάζεται. Επιπλέον σύμφωνα με πληροφορίες επίκεινται και οι μετακινήσεις και του υπόλοιπου ιατρικού προσωπικού καθώς και της φαρμακοποιού του νοσοκομείου.

 

Κατόπιν τούτων ερωτάται ο κ. Υπουργός:

  • Αν η κυβέρνηση σκοπεύει να προχωρήσει στην ουσιαστική διάλυση του Μαντζαβινάτειου νοσοκομείου;
  • Αν σκοπεύει να αποκαταστήσει τις ελλείψεις προσωπικού στο Μαντζαβινάτειο;

 

Με εκτίμηση

 

Ο ερωτών βουλευτής
Γεράσιμος Γιακουμάτος, βουλευτής Β Αθηνών

mantzavinateio

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer