Είναι ένας μετρημένος άνθρωπος με σοβαρή επιρροή στο εξωτερικό και νομίζω ότι θα ήταν πάρα πολύ καλός
Γιακουμάτος: “Ήθελα τον Αβραμόπουλο Πρόεδρο της Δημοκρατίας”
Πολιτική
10/11/2014 | 17:24

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή “Πολιτικός Καφές” με τους δημοσιογράφους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο όπου αποκάλυψε πως ήθελε για πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Δημήτρη Αβραμόπουλο!

“Με στεναχώρησε η τοποθέτηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου εκεί που πήγε στην Ευρώπη διότι εγώ τον ήθελα εδώ για υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είναι ένας μετρημένος άνθρωπος με σοβαρή επιρροή στο εξωτερικό και νομίζω ότι θα ήταν πάρα πολύ καλός. Λάθος για μένα, με πίκρανε αυτό. Όσον αφορά αυτό που είπε είχε πάρα πολύ δίκιο ότι  ο λαός  αποφασίζει όμως ο Γιακουμάτος λέει  ότι ο λαός αποφασίζει αλλά το ξύλο με το σίδερο δεν κολλάει.  Μπορούμε να είμαστε έξω από την ΕΕ , έξω από το ΝΑΤΟ και να είμαστε μαζί; Δεν γίνεται γιατί έτσι λένε οι συνιστώσες του. Μπορεί να έχουμε τα γουναράδικα και γουρουνάδικα μέσα στην Βουλή; Δεν ενώνονται αυτά δυστυχώς” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς εξάλλου εάν έχει off shore – με αφορμή δημοσίευμα για τον Γιώργο Καρατζαφέρη – είπε πως “έχω μια off shore στην Εθνική τράπεζα της Βουλής με 14 χιλιάρικα. Σας εξουσιοδοτώ να πάτε να τα πάρετε και να περάσετε καλά. Έχω αρχίσει να τσιμπιέμαι, είναι δυνατόν τόσο χρήμα δημόσιοι υπάλληλοι , γιατροί, αγρότες δηλαδή εγώ τι είμαι; Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ- πολύ βλάκα.  Εγώ με τον κ. Καρατζαφέρη γνωρίζομαι σαράντα χρόνια, από τότε που πούλαγε γάλατα, άρα λοιπόν είναι φίλος μου. Έχει επιληφθεί η Δικαιοσύνη, έχει επιληφθεί η Βουλή από εκεί και πέρα εμένα μου περισσεύουν. Πιστεύω και θέλω να πιστεύω και εύχομαι στο Θεό να είναι καθαρός και είναι μάλλον.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer