Είμαστε ευτυχείς διότι, αρκετοί συνάνθρωποι μας είχαν και αυτοί την ευκαιρία να διαπιστώσουν ότι η αγκαλιά όλων μας είναι πολύ μεγάλη και χωράμε όλοι.
Γεύμα Αγάπης στο Αργοστόλι από τους Σαμαρείτες
Κοινωνία
25/04/2011 | 09:54
Μόνο επιτυχής μπορεί να χαρακτηρισθεί η εκδήλωση του γεύματος της Αγάπης, της Κυριακής του Πάσχα στην σχολή Εμποροπλοιάρχων.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν ακριβώς αυτή που, από αρχικά είχαμε υπολογίσει και θεωρούμε ευτυχείς τους εαυτούς μας,διότι καταφέραμε και βιώσαμε όλοι μαζί το πνεύμα και την έννοια αυτού του γεύματος.
Είμαστε ευτυχείς  διότι, αρκετοί συνάνθρωποι μας είχαν και αυτοί την ευκαιρία να διαπιστώσουν ότι η αγκαλιά όλων μας είναι πολύ μεγάλη και χωράμε όλοι.
Θεωρούμε και είμαστε απόλυτα πεποισμένοι πως το γεύμα της Αγάπης είχε πολύ μεγάλη επιτυχία.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον αξιότιμο κ. Στουρνάρα Παναγιώτη Διοικητή της ΑΕΝΙΝ, διότι χωρίς την αμέριστη βοήθεια του, δεν θα ήμασταν σε θέση να πετύχουμε το έργο μας.
Να ευχαριστήσουμε και όλους τους αγαπητούς συμπολίτες μας – επαγγελματίες και μη – οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα και να σημειωθεί πως αγκάλιασαν με πολύ αγάπη αυτήν μας την προσπάθεια, τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας της Κεφαλλονιάς όπου συνεχώς προωθούσαν την εκδήλωση.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους αξιότιμους και αγαπητούς επισκέπτες μας οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας, αναφορικά τους κ. Παύλο Παπαδάτο, κ. Σωτήρη Κουρή, κ. Κεκάτο Βαγγέλη, κ. Παναγή Γεράκη, κ. Σταματάτο, κ. Βαλέτα Μανώλη, κ. Καλτσουνάκη Γεώργιο, κ. Σιούτη, η κα Αλεξάνδρα Λάντου την κ. Ευαγγελάτου καθώς και όλα τα αγαπημένα παιδιά του Ορφανοτροφείου, τα οποία μας ντίμησαν με την παρουσία τους
Επίσης ως αρχηγός του Σώματος οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ καθώς και την εκτίμηση μου σε όλους τους συναδέλφους μου Εθελοντές Σαμαρείτες οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτόν τους με αποτέλεσμα να υπάρξει μία πολύ σωστά οργανωμένη και συγχρόνως πολύ ανθρώπινη εκδήλωση.
Μία εκδήλωση – που γίνεται πρώτη φορά στην Κεφαλλονιά – και από την οποία λάβαμε μόνο θετικά μηνύματα  μας δίνει δε, πολύτιμο κουράγιο για την συνέχιση του έργου των Σαμαρειτών.        

Ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τον Μάριο Μπενετάτο, την Μέμη Κουμαριώτη, την Λίτσα Μενάγια, τον Σπύρο Μπαλάσκα καθώς και τους υπαρχηγούς του Σώματος  Πιέρρο Τζαμαρία και Στέφανο Κουνάδη.
 
Χαράλαμπος Μοσχόπουλος
Αρχηγός Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών
& Ναυαγοσωστών Κεφαλληνίας.
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer