Θα ήθελα κι εγώ από την πλευρά μου ως Α’ Αντιπρόπεδρος, να διαβεβαιώσω κάθε ενδιαφερόμενο, ότι η επιστολή που κυκλοφόρησε στις 26/10, είναι απόλυτα ψευδής.
Γερουλάνος: «Απαράδεκτο κείμενο με σωρεία ανακριβειών»
Κοινωνία
27/10/2014 | 23:13

Με μεγάλη έκπληξη διαβασα σε ορισμένα Κεφαλονίτικα ΜΜΕ,το κείμενο που δήθεν δημοσιεύθηκε από το ΔΣ της Κεφαλληνιακής Αδελφότητος.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με την άμεση τοποθέτηση και την δημοσιευθείσα επιστολή από τον έτερο Β΄ Αντιπρόεδρο της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών, Δημοσιογράφο,κ.Νίκο Γιαννόπουλο, και τα άλλα μέλη του ΔΣ που συνυπογράφουν.
Θα ήθελα κι εγώ από την πλευρά μου ως Α’ Αντιπρόπεδρος, να διαβεβαιώσω κάθε ενδιαφερόμενο, ότι η επιστολή που κυκλοφόρησε στις 26/10, είναι απόλυτα ψευδής.
Διοικητικό Συμβούλιο έχει να γίνει εδώ κι έξι μήνες παρ’ όλες τις προσπάθειες μελών του ΔΣ προς τον Πρόεδρο του ΔΣ, για τους γνωστούς λόγους, που είναι ανεξάρτητοι από τη θέληση μας και είναι γνωστοί στους συμπατριώτες μας.
Το σίγουρο είναι ότι διαβάζοντας κανείς με προσοχή αυτήν την κατάπτυστη επιστολή, τρομάζει . με το τελείως ανεξήγητο και αδικαιολόγητο μένος κάποιων ανθρώπων!
Το να υποστηρίξη κανείς ένα τέτοιο ψεύδος, ότι εκπροσωπεί το ΔΣ, που δεν έχει συνεδριάσει επί εξι μήνες δεν συνάδει με το ήθος της Αδελφότητος. Η ανάρτηση αυτή είναι απόλυτα ανακριβής και εκθέτει το άτομο που την δημοσιεύει.
Επειδή το όνομά μου αναφέρεται στο κείμενο αυτό επιφυλάσσομαι να διεκδικήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.
Με κάθε εκτίμηση,
Γ. Χρηστόπουλος-Γερουλάνος
Α’ Αντιπρόεδρος του ΔΣ της Κεφαλληνιακής Αδελφότητος

Τα κείμενα στα οποία αναφέρεται ο κ. Γερουλάνος είναι τα κάτωθι

kefalliniaki-adelfotita-athinon

Το Δ.Σ της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών καταγγέλει τον κ. Γεώργιο Χρηστόπουλο (Γερουλάνο)
Το Δ.Σ της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών καταγγέλει τον κ. Γεώργιο Χρηστόπουλο (Γερουλάνο) και το Σύλλογο του, “φίλοι του Ματζαβινατείου” για μεθόδευση προκειμένου τα χρήματα της συναυλίας για τους σεισμόπληκτους να καταλήξουν στο Σύλλογο του και όχι εκεί που ήταν η απόφαση του Δ.Σ η οποία φέρει και την υπογραφή του ίδιου!

758_408649872542412_308904305_n
Στις 30-6-2014 το Συμβούλιο αποφάσισε σύμφωνα με πρόταση του κ.Χρηστόπουλου να δώσει τα χρήματα από τη συναυλία στη Φιλαρμονική Ληξουρίου (5000 ευρώ) και στο Ματζαβινάτειο Νοσοκομείο (2.500 ευρώ)!
Όταν ο πρόεδρος της Αδελφότητας κ.Βαλλιανάτος πήγε στο Ληξούρι στις 25-6-2014 προς παράδοση των επιταγών τα δύο ιδρύματα αρνήθηκαν να λάβουν τις επιταγές γιατί δε συμφώνησαν με τις προυποθέσεις Διαφάνειας δηλαδή να δώσουν στα τοπικά Μ.Μ.Ε απολογισμό που θα δαπανήσουν τα χρήματα!
Με έκπληξη μας στις 9-7-2014 ήρθαν δύο έγγραφα το ένα του κ.Μαρκάτου Διοικητή του Ματζαβινάτειου,ο οποίος εκτός της Aνακοίνωση Δ.Σ Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών για Σύλλογο “Φίλων Ματζαβινατείου”κ.Χρηστόπουλου(Γερουλάνου) του να αποδεχτεί την επιταγή, μας υποδείκνυε να δώσουμε τα χρήματα στο Σύλλογο των (φίλων του Ματαβινατείου),χωρίς εμείς να του έχουμε ζητήσει να μας υποδείξει άλλο παραλήπτη.Στο δεύτερο έγγραφο του Συλλόγου των φίλων του οποίου ο πρόεδρος είναι ο αντιπρόεδρος μας κ.Χρηστόπουλος και Αντιπρόεδρος ο κ.Ι.Λουκέρης,μέλος του Δ.Σ της Φιλαρμονικής και ο κ.Κατερέλος γ.γ και των δύο Συλλόγων φιλαρμονικής και φίλων.Ματζαβινατείου..!
Στο έγγραφο τους με την ίδια ημερομηνία. 8-7-2014!!!!.!μας λένε ότι είναι πρόθυμοι να αποδεχτούν τη δωρεά μας! Ποιά Δωρεά;;;
Tήν ίδια μέρα,Πώς ήξεραν ΑΠΟ ΠΡΙΝ ότι θα δεχόμασταν την παράτυπη πρόταση του κ.Μαρκάτου,χωρίς καν ενα γραπτό αίτημα στο συμβούλιο μας και ενώ υπήρχε ήδη άλλη απόφαση με υπογραφη του κ.Χρηστόπουλο! Μήπως τους διαβεβαίωσαν λάθος κάποιοι ότι ΕΛΕΓΧΟΥΝ το Σύλλογο;;Oτι το προεδρείο είναι μαριονέτες που θα έδιναν τα λεφτά στο Σύλλογο του Αντιπροέδρου της Αδελφότητας;;!!
Φυσικά όταν πήρε το Συμβούλιο την απόφαση να δώσει τα χρήματα εκεί δεν είχαν συμβεί όλα αυτά,ούτε γνωρίζαμε τα μέλη του Δ.Σ των! Ούτε ο κ.Χρηστόπουλος μας ενημέρωσε…Έπειτα από όλα αυτά η Αδελφότητα έστειλε και έγγραφο στο Σύλλογο των Φίλων αλλά και εξώδικα στα δύο Σωματεία!
Επισημαινουμε στου φίλους μας, τα μέλη και τους Κεφαλλήνες ότι όλες αυτές οι κινήσεις αντιστρατεύονται το σκοπό και τα συμφέροντα της Αδελφότητας και δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις για τη χρηστή διοίκηση μας αφού θα μας παρουσίαζαν να δίνουμε τα χρήματα των φίλων σε Σύλλογο του Αντιπροέδρου μας και μάλιστα για να πληρώσει ήδη γεννημένες οφειλές του, που εμείς δε γνωρίζαμε πότε έγιναν και για ποιό λόγο ακριβώς,ούτε είχαμε υποχρέωση να τις καλύψουμε με χρήματα που μας εμπιστεύτηκε ο κόσμος της συναυλίας που εμείς διοργανώσαμε!
Σε έγγραφο που στείλαμε στις 10-7-2014 στο Σύλλογο φίλων του Ματζαβινατείου ρωτώντας γιατί ενώ αναφέρεται το όνομα του προέδρου τους και Αντιπροέδρου μας κ.Χρηστόπουλου (Γερουλάνου) δεν υπάρχει η υπογραφή του,δε λάβαμε ποτέ απάντηση τους!(φυσικά το έγγραφο έφερε σφραγίδα και υπογραφές του Αντιπροέδρου και γ.γ των φίλων,οι οποίοι έιχαν αντιρρήσεις και ως Φιλαρμονική για τους όρους ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ…τα ίδια δηλαδή πρόσωπα.έθεταν θέμα ως φιλαρμονική ενώ ζητούσαν ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ωςΣύλλογος φίλων παράτυπα τα 2.500 ευρώ από την Αδελφότητα μας!
Δηλώνουμε ότι από τον Ιούλιο ο σύλλογος μας και ο πρόεδρος που οργάνωσε τη μεγαλειώδη συναυλία,που πήρε πρωτοβουλία για βοήθεια των σεισμοπλήκτων με τα Αδελφά Σωματεία και τη Συντονιστική επιτροπή,που τίμησε προσωπικότητες της νήσου που έχει κάνει τόσο μεγάλο έργο, επαφή με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Οικουμενικό Πατριαρχείο δέχεται επιθέσεις από διάφορους αρθογράφους που ουδεμία σχέση έχουν με την Αδελφότητα,ίσως όμως να κρύβονται πίσω τους και παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης που θέλουν να παίξουν τα παιχνίδια τους και που το σωματείο δε θα διστάσει να καταγγείλει στο νησί μας,αν χρειαστεί!
Πιστεύουμε ότι με την ανακοίνωση μας αυτή και τα έγγραφα που στέλνουμε στους Δημοσιογράφους του νησιού μας,δύσκολα θα βρεθούν μέλη μας να στηρίξουν κάτι τέτοιο με τα χρήματα που μας εμπιστεύτηκαν οι φίλοι και δηλώνουμε ότι κι αν ακόμα βρεθούν κάποιοι….Εμείς θα εμποδίσουμε την οποιαδήποτε εκ των υστέρων απόπειρα “νομιμοποίησης” τέτοιων ενεργειών στα μάτια των Κεφαλλήνων!
Κάτι τέτοιο δεν πρόκεται να συμβεί γιατί η αγάπη μας για τους Κεφαλλήνες δε μας επιτρέπει να παίζουμε με τον οβολό που μας εμπιστεύτηκαν και με τον κόπο των καλλιτεχνών που ήρθαν όλοι τους αφιλοκερδώς!
Επίσης δηλώνουμε ότι ουδεμία νομική υποχρέωση έχουμε να δώσουμε τα χρήματα σε αυτά τα δύο Σωματεία και ότι διατηρούμε το δικαίωμα να τα δώσουμε σε οποιοδήπτε άλλο σεισμόπληκτο κοινωφελές ίδρυμα του Ληξουρίου μας, με ανάκληση της εώς τώρα Δωρεάς την οπόία το προεδρείο θα εισηγηθεί!
Δε νομίζουμε ότι θα βρεθούν άτομα από τους φίλους ή τα μέλη του Δ.Σ μας να στηρίξουν μία τέτοια μεδόδευση,κι αν βρεθούν εμέις θα τους καταγγείλουμε και θα εμποδίσουμε κάτι τέτοιο,όπως οφείλουμε, με κάθε νόμιμο τρόπο!

Παρακαλούμε τους Δημοσιογραφους να κάνουν χρήση ελέυθερα των κάτωθι εγγράφων!

ΕΓΓΡΑΦΑ Α

ΕΓΓΡΑΦΟ Β

Ακολουθούν έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν τα ανωτέρω

Α)Η απόφαση του Δ.Σ 30-4-2014
Β)το έγγραφο του Διοικητή κ.Μαρκάτου
Γ)Το έγγραφο των φίλων με ίδια ημερομηνία 8-7-2014 που μας λένε ότι δεχονται μία δωρεά που ουδέποτε έγινε από εμάς!
Δ) Το έγγραφο που στείλαμε στο Σύλλογο φίλων για εξηγήσεις και ουδέποτε λάβαμε απάντηση όπως στα email προς τον κ.Χρηστόπουλο
Ε)Επιστολή τη φιλαρμονικής που αναφέρει ότι ο πρόεδρος μας κ.Βαλλιανάτος παράδωσε τις επιταγές τις οποίες τα ίδια ατομα ως Φίλοι του Ματζαβινατείου (σύλλογος κ.Χρηστόπουλου) ,τελικά ως Φιλαρμονική αρνήθηκαν να παραλάβουν για δικόυς τους λόγους στις 25-6-2014!
Παρακάλούμε τα τοπικά Μ.Μ.Ε κάνετε χρήση των εγγράφων για να γνωρίζει ο κόσμος που οφέιλεται η καθυστέρηση της παράδοσης των χρηματων!
ΣΤ) οι “υποτιμητικοί” όροι που ετέθησαν από εμάς δηλαδή το αυτονόητο να αποδωσουν στα τοπικά Μ.Μ.Ε τα παραστατικά των δαπανών! άρθρο 3)

Επιστολή Νίκου Γιαννόπουλου

adelfothta_seismos2

«ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ» – «ΈΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ Δ.Σ. ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ».

……………………………………………………………………………………………..

Με έκπληξη διάβασα χθες το βράδυ…δήθεν ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας στην οποία γίνεται αναφορά με μελανά χρώματα στον γιατρό κ.Γιώργο Γερουλάνο,στην ιστορική Φιλαρμονική Ληξουρίου,αλλά και στο Μαντζαβινάτειο!!!

Και λέω δήθεν ανακοίνωση,διότι ουδέποτε πάρθηκε τέτοια απόφαση,ούτε και εξεδόθη τέτοια ανακοίνωση από το σωματείο μας.

Ως Αντιπρόεδρος που είμαι θα το εγνώριζα, άλλωστε,αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο!

Επιπροσθέτως σας αναφέρω ότι το τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας έγινε πολύ πριν από το καλοκαίρι!Κι αυτό,διότι ο Πρόεδρος το καθυστερούσε για διαφόρους λόγους.

Σε όλα αυτά που υποστηρίζω παραπάνω,συμφωνούν απολύτως μαζί μου τα μέλη του Δ.Σ: Παναγής Φωκάς,Διονυσία Κατεβάτη,Δώρα Βινιεράτου,Ρεγγίνα Σταθάτου,Γεράσιμος Βανδώρος,Πέρσα Ματσίνου και Σπύρος Αντύπας(οι δύο τελευταίοι από την Εξελεγκτική Επιτροπή).

«ΜΕ ΠΟΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ;»

Ακόμη και να γινόταν Δ.Σ. υπήρχε ποτέ περίπτωση να διατυπώσουμε τέτοιες απαράδεκτες κατηγορίες εναντίον ανθρώπων και φορέων που έχουν προσφέρει τόσα πολλά στη ζωή του τόπου;

Περιττό να τονίσω ότι ουδόλως συμφωνούμε με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης…επιστολής.Η οποία σε πολλά σημεία εκτός από επιθετικότατη είναι επίσης ασύντακτη,αλλά και ανορθόγραφη!

ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΈΓΡΑΨΕ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ;ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ;

Πράγματι δεν ξέρω ποιος ήταν ο συγγραφέας της επιστολής αυτής.Όταν τον μάθουμε,πάντως,να είναι σίγουρος ότι θα λογοδοτήσει για την απαράδεκτη αυτή πράξη του…

Κανείς,όποιος και να`ναι,όσες θέσεις κι αν έχει,όσο αναγνωρίσιμος κι αν είναι,δεν μπορεί να ψεύδεται σε τόσο σοβαρά θέματα.

Ούτε και να βάζει στο στόμα άλλων,λόγια που δεν ειπώθηκαν ποτέ.

Ούτε να μιλάει για αποφάσεις που δεν πάρθηκαν.Ούτε για συμβούλια που ποτέ δεν έγιναν…

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ-ΌΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ-ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ.ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΌΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ!!!

ΆΝ ΑΥΤΟΣ Ο…ΚΥΡΙΟΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΚΑΛΩ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΆΤΑΚΤΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ!!!

ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΕΡΙΤ

– ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΗΣ

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer