Γερμανοί μαθητές από τον Δήμο Oberhausen της κεντρικής Γερμανίας είναι τις τελευταίες ημέρς στη Κεφαλονιά.
Γερμανοί μαθητές στην Κεφαλλονιά -Με ποιους συναντήθηκαν
Κοινωνία
11/04/2017 | 11:28

Της Γιάννας Κουλουμπή

Γερμανούς μαθητές από τον Δήμο Oberhausen της κεντρικής Γερμανίας υποδέχτηκε σήμερα το πρωί ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Ευάγγελος Κεκάτος, στο δημοτικό θέατρο “Ο Κέφαλος”, στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργασίας των δύο δήμων που περιλαμβάνει ανταλλαγή μαθητών ανάμεσά τους.

Ο κ. Κεκάτος τους υποδέχτηκε εγκάρδια και είχε συζήτηση μαζί τους κι εκείνοι του έκαναν δώρο μια μπλούζα και έναν αναμνηστικό πίνακα ζωγραφικής του δήμου Oberhausen.Από την πλευρά του, ο κ. Κεκάτος τους δώρισε βιβλία για την Κεφαλλονιά και τόνισε πως είναι στη διάθεσή τους σε ό, τι χρειαστούν.

Παρούσα ήταν και η υπεύθυνη του προγράμματος, η κα Alexandra Kulach, κάτοικος Κεφαλλονιάς που έχει πολύ καλή συνεργασία με τον Δήμο Κεφαλλονιάς και στηρίζει παρόμοιες προσπάθειες. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που έχει γίνει ανταλλαγή μαθητών μεταξύ των δύο δήμων, κάτι που αποδεικνύει και την επιτυχία του συγκεκριμένης προσπάθειας.

Οι μαθητές θα φιλοξενηθούν από οικογένειες Κεφαλλονιτών και στη συνέχεια θα γίνει το ίδιο με μαθητές δικούς μας που θα επισκεφθούν τη Γερμανία. Καλή διαμονή τους ευχόμαστε και καλή διασκέδαση!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer