Ο Καθηγητής Dr. Heinz Warnecke, ο οποίος πρωτοστατεί στις ιστορικές μελέτες για την ταύτιση της Αρχαίας Μελίτης με την Κεφαλονιά
Γερμανοί επίσημοι στο Δημαρχιακό Μέγαρο
Εκκλησία
18/08/2015 | 22:23

Με ιδιαίτερη τιμή ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο, την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015 δύο εξέχουσες προσωπικότητες από τη Γερμανία.
Συγκεκριμένα, ο Καθηγητής Dr. Heinz Warnecke, ο οποίος πρωτοστατεί στις ιστορικές μελέτες για την ταύτιση της Αρχαίας Μελίτης με την Κεφαλονιά (Πεσσάδα) και ο διακεκριμένος Νομικός και τ.Δήμαρχος Dr. Wolfgang Sigg M.A.είχαν συνάντηση εργασίας με τον κ.Παρίση και τον Α/Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Κεκάτο στα πλαίσια της ενημέρωσης τους για την εξέλιξη των Μελετών για το ιερό Ναυάγιο και τη διάσωση του Αποστόλου Παύλου στο Νησί ,κατά το ταξίδι του στη Ρώμη το 59 μ.Χ..
Ο κ.Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ.Sigg για την επίσκεψη του και την εν δυνάμει επιλογή του να εγκατασταθεί μονίμως στην Κεφαλονιά και τον κ.Warnecke για την ουσιαστική συμβολή του στη μελέτη και έρευνα ενός τόσο σοβαρού θέματος , καθώς και για την τιμή της παρουσίας του στο Maiheim Mainmarkt (Γερμανία), στον Εκθεσιακό χώρο προβολής της Κεφαλονιάς.
Οι δύο επίσημοι, αφού ευχαρίστησαν για τη θερμή υποδοχή, προσκάλεσαν για το απόγευμα της 17ης Αυγούστου τον κ.Παρίση και τον κ.Κεκάτο σε συνάντηση εργασίας στην Οικία του κ.Warnecke, όπου θα παρευρεθούν ο Καθηγητής Πατήρ Γεώργιος Μεταλληνός , ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας και Τοποτηρητής της Κεφαλονιάς κ.κ.Γερμανός και ο Εκπαιδευτικός και Υπεύθυνος του Μουσείου για το Ιερό Ναυάγιο κ.Θεόφραστος Χαρτουλιάρης.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer