Το Δ.Σ. του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου καλεί τα μέλη του σε γενική συνέλευση την Δευτέρα στο Εργατικό κέντρο Κεφαλονιάς-Ιθάκης
Γενική Συνέλευση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου
Κοινωνία
02/12/2016 | 16:29

Το Δ.Σ. του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου καλεί τα μέλη του σε γενική συνέλευση την Δευτέρα 5 Δεκέμβρη -2016 και ώρα 6:30 το απόγευμα στο Εργατικό κέντρο Κεφαλονιάς-Ιθάκης.

Τα θέματα συζήτησης είναι:

  • Τα νέα προαπαιτούμενα μέτρα για την δεύτερη αξιολόγηση.
  • Τα κατασχετήρια της εφορίας για την πρώτη κατοικία συναδέλφων μας
  • Απόφαση για την συμμετοχή μας στην Απεργία την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη 2016.

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι:

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ βαδίζει στην πεπατημένη των προηγούμενων κυβερνήσεων, υλοποιεί τα προηγούμενα μέτρα και μαζί με τα δικά της προσθέτει νέα βάρη στις πλάτες μας. Ετοιμάζει νέα επίθεση στα δικαιώματά μας και στο όνομα των προαπαιτούμενων και της δεύτερης αξιολόγησης δεν αφήνει τίποτα όρθιο. Η πολιτική της είναι κομμένη και ραμμένη σύμφωνα με τις ανάγκες των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, για την ανάκαμψη των κερδών τους.

Γι’ αυτό, η ληστρική φορολόγηση από το πρώτο ευρώ, ο κεφαλικός φόρος του τέλους επιτηδεύματος, η αύξηση στον ΦΠΑ και τα καύσιμα, που εξανεμίζουν το εισόδημά μας.

Γι’ αυτό, τσακίζει τις συντάξεις και την κοινωνική ασφάλιση, επιταχύνει την ιδιωτικοποίηση της υγείας και της παιδείας, αυξάνει τις τιμές στα είδη πλατιάς κατανάλωσης και στις υπηρεσίες εξυπηρέτησης των λαϊκών αναγκών.

Ενώ προκλητικά η κυβέρνηση μιλάει για ίση κατανομή των βαρών και δίκαιη ανάπτυξη, τσακίζει το εισόδημα και τις συντάξεις μας, εξαπολύει νέο φοροκυνηγητό στους αυτοαπασχολούμενους με παλιούς και νέους μηχανισμούς είσπραξης. Απειλεί για την έναρξη κατασχέσεων ακόμα και της πρώτης κατοικίας για χρέη στην εφορία. Με το νέο νόμο χάρισμα στις τράπεζες για τα κόκκινα δάνεια  παραδίδει την λαϊκή κατοικία στα κοράκια που καραδοκούν. Αυτό είναι το υπόβαθρο και της νέας προπαγανδιστικής εκστρατείας περί πάταξης των φοροφυγάδων αυτοαπασχολούμενων, έχει στόχο την νομιμοποίηση της επίθεσης σε βάρος τους αλλά και τη συγκάλυψη αυτής τα πολιτικής που γιγαντώνει τη νόμιμη και παράνομη φοροκλοπή των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ.

ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΥΡΟ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Μιχάλης Μαρκάτος                                           Σπύρος Λουκάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer