«Άνοιξε η όρεξη κι έχουμε τέτοια φαινόμενα όπως την περίπτωση του Πλατύ Γιαλού. Σαν δεν ντρέπονται να θέλουν να τη δώσουν σε ιδιώτη, σαν δεν ντρέπονται να θέλουν 60.000 ευρώ»
Γαλιατσάτος: Σαν δεν ντρέπονται για τον Μακρύ Γιαλό
Πολιτική
18/06/2016 | 18:10

Τάραξε τα νερά ο περιφερειάρχης με τη συνέντευξη που έδωσε  στον Σάκη Βούτο.

Εκτός από το θέμα με τον Χάρακα, για το οποίο έβγαλε… στη σέντρα το τοπικό γραφείο της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου, χωρίς πάντως να διευκρινίζει τον λόγο που αυτό δεν δέχτηκε τις πληρωμές, στη συνέχεια αναφέρθηκε τόσο στον Πλατύ Γιαλό, όσο στο Μουσείο.

«Σαν δεν ντρέπονται…»

«Άνοιξε η όρεξη κι έχουμε τέτοια φαινόμενα όπως την περίπτωση του Πλατύ Γιαλού. Σαν δεν ντρέπονται να θέλουν να τη δώσουν σε ιδιώτη, σαν δεν ντρέπονται να θέλουν 60.000 ευρώ». Ο περιφερειάρχης κάλεσε και πάλι τους κατοίκους να συσπειρωθούν γύρω από την τοπική αυτοδιοίκηση και ειδικά την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ώστε να αποσοβηθούν νέα χτυπήματα με το υπερταμείο.

Μετά από πολλά χρόνια θα λειτουργήσει το Μουσείο

Μαύρα τα νέα και από το Αρχαιολογικό Μουσείο του Αργοστολίου, το οποίο προς το παρόν φαίνεται ότι γλιτώνει την κατεδάφιση, αν και τίποτα δεν είναι οριστικό. Όμως, όπως είπε ο κ. Γαλιατσάτος, θα κάνουμε πολλά χρόνια να το δούμε να λειτουργεί και πάλι, αφού, ακόμη και για τις επισκευές του, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία μελέτη, παρότι η Περιφέρεια έχει προσφερθεί να αναλάβει οικονομικά τη χρηματοδότηση του έργου, ενώ το Μουσείο ανήκει στο υπουργείο Πολιτισμού.

Το μουσείο είναι έργο του σημαντικού αρχιτέκτονα Πάτροκλου Καραντινού και θεμελιώθηκε το 1957, ενώ το 2000 ολοκληρώθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού η αποκατάσταση της στατικής επάρκειας του κτηρίου, που είχε ταλαιπωρηθεί από διάφορους σεισμούς.

Πηγή: voutospress.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer