Aπλά βομβαρδίστε τα social media και κυρίως το Facebook με φωτογραφίες και βίντεο από την πανέμορφη χώρα μας. Μοιραστείτε το με φίλους και διαδώστε το
Γέμισε το facebook με εικόνες της Ελλάδας!
Κοινωνία
11/07/2013 | 22:31

Η “Promote Greece Day” έρχεται στις 21 Ιουλίου. Το Promote Greece είναι μία εθελοντική προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο. Σκοπός του είναι να προωθήσει τις ομορφιές της χώρας μας, με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποκατασταθεί η εικόνα της στο εξωτερικό.

Ενημερώνει και εμπλέκει τους θαυμαστές της Ελλάδας στην προσπάθεια αυτή. Δεν προωθεί μόνο φωτογραφίες και βίντεο, αλλά οποιαδήποτε θετική είδηση για την Ελλάδα. Πρόσφατα δε, κλήθηκε από το TEDxAthens στην εκδήλωση “Thinking Cities in the Networked Society”, για να μιλήσει για το έργο του.

Το Promote Greece ανέλαβε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει ένα event στο Facebook διαφορετικό από τα άλλα, το “Promote Greece Day”. Για μία μέρα, στις 21 Ιουλίου, όλοι οι Έλληνες, είτε οι ξένοι που αγαπάνε την Ελλάδα έχουνε την ευκαιρία να γίνουν πρεσβευτές της χώρας μας.

Η διαδικασία είναι απλή: απλά βομβαρδίστε τα social media και κυρίως το Facebook με φωτογραφίες και βίντεο από την πανέμορφη χώρα μας. Μοιραστείτε το με φίλους και διαδώστε το. Ας διαφημίσουμε όλοι την αληθινή πλευρά της χώρας μας. Ας γίνουμε μία γροθιά σε αυτή την προσπάθεια. Η 21η Ιουλίου είναι η μέρα για την Ελλάδα μας.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer