Ονειρικός ήταν ο γάμος του Διευθυντή του ΚΕΠΠΥΕΛ Παναγή Φωκά και της Ευδοξίας Μακαριάδου, που έγινε το περασμένο Σάββατο στο Περιγιάλι Κορίνθου
Γάμος βγαλμένος από …παραμύθι! (φώτος & βίντεο)
Κοινωνία
01/07/2013 | 00:09

Ονειρικός ήταν ο γάμος του Διευθυντή του ΚΕΠΠΥΕΛ Παναγή Φωκά και της Ευδοξίας Μακαριάδου, που έγινε το περασμένο Σάββατο στο Περιγιάλι Κορίνθου (τόπο καταγωγής της νύφης), με κουμπάρους τους Κώστα Μάντζαρη και Χριστίνα Αλεξιου. Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η Εύη έφτασε στο νησί μας ως φοιτήτρια. Σύντομα γνώρισε τον Παναγή. Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος.  Από τότε είναι συνέχεια μαζί. Όσοι τους γνωρίζουν λένε ότι είναι ένα ταιριαστό ζευγάρι!
Στην Κόρινθο έφθασαν, εκτός από την οικογένεια Φωκά και πολλοί Κεφαλλονίτες φίλοι του ζευγαριού. Άξιοι οικοδεσπότες οι γονείς της Εύης, Κατερίνα και Ιορδάνης που έκαναν τα πάντα ώστε ο γάμος να είναι στην εντέλεια.

Οι καλεσμένοι εντυπωσιάστηκαν με την εκκλησιαστική χορωδία που έφτασε ειδικά από την Αθήνα για το μεγάλο γεγονός. Φανερά συγκινημένοι ήταν οι γονείς του Παναγή, Γεράσιμος και Νομική Φωκά.
Αμέσως μετά το μυστήριο του γάμου οι εκλεκτοί καλεσμένοι του ζευγαριού δεξιώθηκαν στο πολυτελές κτήμα PIETRIS κοντά στον Ισθμό της Κορίνθου.
Έκπληξη για τους νεόνυμφους ήταν η παρουσία των αδελφών Καραβιώτη που με τα τραγούδια και τις καντάδες τους έδωσαν  …άρωμα Κεφαλονιάς στη γαμήλια δεξίωση. Μάλιστα τηρήθηκε το έθιμο που θέλει τους κανταδόρους να αφιερώνουν μαζί με το γαμπρό ένα όμορφο τραγούδι στη νύφη.
Και εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε να ζήσουν τα παιδιά και σύντομα να τους επισκεφθεί ο …πελαργός.
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer