Απίστευτη καταγγελία στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο.
Βόμβα Λυκούδη στο Δημ. Συμβούλιο: Είχατε τη λύση για τα μπάζα και μας βάζατε να στέλνουμε γράμματα στα Υπουργεία!
Πολιτική
01/03/2017 | 13:06

Για την καθυστέρηση των έργων στο ιστορικό κέντρο του Αργοστολίου έχουν καταναλωθεί τεράστιες ποσότητες μελανιού, αλλά φαίνεται ότι μάλλον δεν τελειώσαμε εδώ… Μια «βόμβα» πέταξε χθες ο αναπληρωτής Δημάρχου, κ. Διονύσης Λυκούδης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον Άγιο Αντώνη και τα μπάζα εκεί και απαντώντας σε τοποθέτηση του κ. Διονύση Μινέτου. Ούτε λίγο ούτε πολύ, άφησε αιχμές ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες στην Περιφέρεια δεν συνέβαλαν ουσιαστικά στο να βρεθεί σύντομη λύση, με αποτέλεσμα να…. στέλνονται γράμματα στα Υπουργεία χωρίς να χρειάζεται, ενώ τα πράγματα ήταν τελικά πολύ πιο απλά…!

Ο κ. Διονύσης Μινέτος, δημοτικός σύμβουλος της μείζονος Αντιπολίτευσης  και προϊστάμενος στο τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας, ως περιβαλλοντολόγος, μηχ. χωροταξίας, πολεοδομίας & περιφ. ανάπτυξης, προσπάθησε να απαντήσει αναφερόμενος στην, κατά τη γνώμη του, κωλυσιεργία των υπηρεσιών του Δήμου, ενώ ο κ. Λυκούδης ενημέρωσε το σώμα ότι τα έργα της ανάπλασης στο Αργοστόλι λίμναζαν για τρεισήμισι μήνες, αφού μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις, ορισμένες εξ αυτών παρουσία του Περιφερειάρχη,  με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας υπήρχε η διαβεβαίωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι δεν υπάρχει καμιά άλλη λύση πέραν της σύνδεσης με τον ΕΟΑΝ και της αδειοδότησης ειδικού χώρου για επεξεργασία των μπαζών…

«Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις λύσεις μόνοι μας, χωρίς όλα αυτά», είπε ο κ. Λυκούδης, ολοκληρώνοντας, προκαλώντας παράλληλα πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο που χειρίστηκαν κάποιες υπηρεσίες το θέμα της διαχείρισης των μπαζών, από τη στιγμή μάλιστα που γνώριζαν τη νομοθεσία και προφανώς θα μπορούσαν να ενημερώσουν εξ αρχής ότι υπήρχε η δυνατότητα για προσωρινή εναπόθεση των μπαζών, τη στιγμή μάλιστα που αυτό ήταν κάτι που είχε πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων από τη Δημοτική Αρχή (δυστυχώς χωρίς ανταπόκριση από τους υπευθύνους)

Το βίντεο μιλά από μόνο του…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer