Ποιοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν στην απόφαση η εκπομπή να τελειώσει αυτόν τον μήνα.
Βόμβα: Κόβουν την Μπεκατώρου και το πρωϊνό ΣΟΥ-ΚΟΥ
Life
12/06/2015 | 08:26

Έτσι είναι αυτά. Όταν κάτι δεν πάει καλά… κόβεται. Αυτός είναι ο νόμος της τηλεόρασης. Πόσο μάλλον αυτή την εποχή που η κρίση έχει περιορίσει πάρα πολύ τις παραγωγές και τις επενδύσεις στο μαύρο κουτί. Και δυστυχώς για την Μαρία η οποία δεν έπεισε. Τι να τα κάνεις τα δεκάδες τρέιλερ όλη την εβδομάδα; Είναι άλλο να παρουσιάζεις ένα πρότζεκτ που δεν βασίζεται σε σένα-όπως το Your face sounds familiar- και πολύ διαφορετικό ένα τρίωρο ζωντανό πρόγραμμα στο οποίο φαίνονται τα κενά σου καθρεφτίζεται η ένδεια στο ρεπορτάζ σου η ανικανότητα διαχείρισης προσώπων και ειδήσεων.

Εκεί θέλει να το χεις. Να χεις κότσια και πάνω απ όλα να σε αποδεχθεί το τηλεοπτικό κοινό και να μη το ρίχνεις στο κλάμα κάθε τόσο. Αυτοί είναι οι λόγοι που οδήγησαν στην απόφαση η  εκπομπή να τελειώσει αυτόν τον μήνα και όχι επειδή είναι καλοκαίρι και κλείνει η  σεζόν. Θυμίζουμε πώς το πρόγραμμα ξεκίνησε τέλη Μάιου και προοριζόταν για όλο το καλοκαίρι.

Άλλωστε ποτέ δεν ξεκινάς κάτι για ένα μήνα. Στεναχωριέμαι για κάποια από τα παιδιά διότι είναι πολύ αξιόλογα. Ωστόσο το κόψιμο είναι ένα ακόμη τρανό παράδειγμα για κάποιους προκειμένου να δουν τις λάθος επιλογές τους… για μια ακόμη φορά.

Η ουσία είναι μια. Αν είσαι σε ένα τόσο μεγάλο κανάλι και κάνεις 11άρια…έχεις αποτύχει.

Πηγή: gossip-tv.γρ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer