Η επικράτηση των νοτιάδων θα ευνοήσει τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης
Βροχές και αφρικανική σκόνη τις επόμενες ημέρες
Κοινωνία
07/11/2016 | 11:24

Βροχοπτώσεις και καταιγίδες προβλέπει η ΕΜΥ για το επόμενο τριήμερο, αρχικά από τα δυτικά και βόρεια και μέχρι την Τετάρτη και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Παράλληλα, η επικράτηση των νοτιάδων θα ευνοήσει τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

Τη Δευτέρα αναμένονται στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα και από τα δυτικά βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιάδες 3-5 Μποφόρ και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 23 βαθμούς Κέλσιου.

Την Τρίτη η ΕΜΥ προβλέπει στα δυτικά και τα βόρεια νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στα βορειοδυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες με τοπικές βροχές. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιες διευθύνσεις 5 – 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα ανατολικά.

Την Τετάρτη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά και τα βόρεια. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και μέχρι το βράδυ και στο ανατολικό Αιγαίο. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα ανατολικά. Η θερμοκρασία σε πτώση, κυρίως στα βορειοδυτικά.

Την Πέμπτη στην ανατολική χώρα αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές με σταδιακή εξασθένηση. Στη δυτική χώρα άστατος με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer