Μεγάλη επιτυχία είχε και φέτος η Βραδιά μουσικής με ριγανάδα που διοργάνωσε ο σύλλογος ‘ΑΕΤΟΣ’ του χωριού.
Βραδιά Ριγανάδας στα Καμιναράτα!
Κοινωνία
06/08/2014 | 10:12

Μεγάλη επιτυχία είχε και φέτος η Βραδιά μουσικής με ριγανάδα που διοργάνωσε ο σύλλογος ‘ΑΕΤΟΣ’ του χωριού με την αμέριστη συμπαράσταση του Συλλόγου μας.
Η εκδήλωση έγινε έξω από το μουσείο του χωριού μας και συμμετείχαν πάνω από 200 άτομα, τα οποία διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες απολαμβάνοντας την μοναδική Ριγανάδα που είχαν ετοιμάσει η Βρισηίδα η Μαργαρίτα και η Αθανασία, το άφθονο κρασί προσφορά χωριανών μας και χορεύοντας με τη ορχήστρα δύο ατόμων που υπήρχε.
Τα μέλη του συλλόγου μας είχαν μεγάλη συμβολή στην επιτυχία της τόσο με την προσωπική εργασία που προσέφεραν όσο μα την προσφορά όλης της υποδομής του Συλλόγου μας η οποία όλα αυτά τα χρόνια με την αμέριστη συμπαράσταση των συγχωριανών μας έχουμε συγκεντρώσει.
Ήταν όλα άψογα και συγχαίρουμε όλου όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της όπως τον πρόεδρο και το Δ.Σ του ΑΕΤΟΎ όσο και τους χωριανούς μας που προσέφεραν κρασιά ντομάτες και ψωμί για την Ριγανάδα.

riganada_kaminarata1 riganada_kaminarata2 riganada_kaminarata3 riganada_kaminarata4 riganada_kaminarata5 riganada_kaminarata6 riganada_kaminarata7 riganada_kaminarata9 riganada_kaminarata10 riganada_kaminarata11 riganada_kaminarata12 riganada_kaminarata13 riganada_kaminarata14 riganada_kaminarata15 riganada_kaminarata16 riganada_kaminarata17 riganada_kaminarata18 riganada_kaminarata19 riganada_kaminarata20
Πηγή: Σύλλογο Καμιναράτων

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer