Η Οργανωτική Επιτροπή της 8ης απονομής της Κερκυραϊκής Ένωσης Πειραιά απένειμε σήμερα το βραβείο «προσωπικότητα 2015-2016» στον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση.
Βραβείο «Προσωπικότητας» στον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση (βίντεο)
Κοινωνία
01/03/2016 | 00:09

Η Οργανωτική Επιτροπή της 8ης απονομής της Κερκυραϊκής Ένωσης Πειραιά απένειμε σήμερα το βραβείο «προσωπικότητα 2015-2016» στον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση για τον μεγάλο αγώνα που έδωσε μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση για την αποκατάσταση των ζημιών από τους πρόσφατους σεισμούς που χτύπησαν το νησί μας. Η τελετή την απονομής έγινε στην αίθουσα τελετών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά και την εκδήλωση διοργάνωσε η Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης σε συνεργασία με την Κερκυραϊκή Ένωση Πειραιά.

Η Επιτροπή πήρε την απόφαση αυτή, θεωρώντας πως ο Δήμαρχος, τόσο κατά τη διάρκεια των σεισμών που έπληξαν την Κεφαλονιά όσο και στη συνέχεια, έδωσε μάχη για την αποκατάσταση των ζημιών και με γνώμονα την ανθρωπιά, βοήθησε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη.

Στην σημερινή τελετή παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Ισίδωρο Κούβελο, ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος ενώ τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς συνόδεψε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βαγγέλης Κεκάτος.

vraveio_parish parishs_kostarakos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer