O εφημέριος της Σάμης πατέρας Χρυσόστομος πήρε το Δήμαρχο τηλέφωνο και του ζήτησε εξηγήσεις. «είμαι 30 χρόνια στη Σάμη πρώτη φορά συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, για όνομα του θεού».
“Βράζει” η Σάμη για τα… “φάλτσα” του μαέστρου
Κοινωνία
23/04/2011 | 19:02

Μεγάλη Παρασκευή βράδυ και όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η περιφορά του επιταφίου. Κάποιοι παρατήρησαν ότι η μπάντα του πρώην Δήμου Σάμης έλειπε.

Άρχισαν λοιπόν να ψάχνουν το μαέστρο για να μάθουν που πήγε η… μπάντα. Οι μανάδες που τηλεφωνούσαν στα μικρά παιδιά τους, έμαθαν έκπληκτες ότι ο μαέστρος πήρε τη πάντα και τη πήγε… στη Αγία Ευφημία.

Η μουρμούρα και οι φωνές έφτασαν μέχρι το Αργοστόλι, ενώ τα τηλέφωνα έδιναν και έπαιρναν. Μάλιστα, ο εφημέριος της Σάμης πατέρας Χρυσόστομος πήρε το Δήμαρχο τηλέφωνο και του ζήτησε εξηγήσεις. «είμαι 30 χρόνια στη Σάμη πρώτη φορά συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, για όνομα του θεού».

Ο Δήμαρχος αιφνιδιάστηκε καθώς δεν γνώριζε το παραμικρό. Μάλιστα, λίγο αργότερα ζήτησε να μάθει ποιος έδωσε εντολή να φύγει η φιλαρμονική και να πάει στη Πύλαρο.

Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και στην εορτή της 25ης Μαρτίου.

Πριν από λίγο οι “κοριοί” του e-kefalonia, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, έμαθαν ότι την ευθήνη ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο μαέστρος Μάκης Γεωργόπουλος, ενώ ζήτησε συγνώμη από το Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση.

Το e-kefalonia επικοινώνησε με το αντιδήμαρχο Σπύρο Κουνάδη ο οποίος δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο θέμα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer