Για τη συμμετοχή των Νησιών του Ιονίου με Εκθεσιακό Περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βουκουρέστι
Βράβευση της ΠΕΔΙΝ στη Ρουμανία
Τουρισμός
15/03/2015 | 18:40

Η εξαιρετικά επιτυχημένη πρωτοβουλία του Προέδρου της ΠΕΔΙΝ, Δημάρχου Κεφαλονιάς, κ. Αλέξανδρου Παρίση για τη συμμετοχή των Νησιών του Ιονίου με Εκθεσιακό Περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Ρουμανίας στο Βουκουρέστι, επιβραβεύτηκε με Ειδική Τιμητική Διάκριση από την ROMEXPO για την καλύτερη συμμετοχή στην Έκθεση.

Την Τιμητική Διάκριση, η οποία καλύφθηκε από τα Διεθνή Ταξιδιωτικά ΜΜΕ, παρέλαβε εκ μέρους του κ. Παρίση, ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού κ. Ευαγγελος Κεκάτος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε για την Τιμή, προσκάλεσε στην Κεφαλονιά, Δημοσιογράφους που ειδικεύονται στον Τουρισμό των Βαλκανικών Χωρών.

Επίσης ο κ. Κεκάτος είχε εποικοδομητική συνεργασία με τον Α’ Σύμβουλο Τύπου και Επικοινωνίας της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βουκουρέστι, κ. Μιχάλη Κωνσταντινιδη και επίκειται συνάντηση με τον κ. Γεράσιμο Βεργωτή στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Κεφαλονιάς με το Ίδρυμα Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή για το Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής που με μεγάλη επιτυχία οργανώνει στο Νησί ο κ. Βεργωτής.

roymania (1)

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer