Ανακοίνωση του Παναγή Βλάχου για το λιμάνι του Ληξουρίου.
Βλάχος: «Eλπίζω τα λάθη του 53 να μας γίνουν μάθημα»
Πολιτική
18/02/2014 | 08:34

Κύριοι Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι,
Σχετικά με το λιμάνι του Ληξουριού και την επερχόμενη επισκευή του ελπίζω τα λάθη του 53 να μας γίνουν μάθημα και να μην γίνουν μπαλώματα για το θεαθήναι. Και λέω ελπίζω γιατί οι πληροφορίες μου λένε ότι σε αυτές τις περιβόητες συσκέψεις έχει αποφασιστεί να γίνουν μπαλώματα! Εύχομαι να έχω λανθασμένες πληροφορίες, άλλωστε είναι και ρητή δέσμευση του πρωθυπουργού.
Κυρίες και κύριοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, όπως στο οδικό δίκτιο και στο δίκτιο ύδρευσης της Παλικής, έτσι και στο λιμάνι του Ληξουριού, επιβάλλεται να γίνει σοβαρή και σωστή δουλειά, έτσι ώστε και οι επόμενες  γενιές να βρούν σοβαρά έργα υποδομής, και να μη γίνει όπως το 53 που σε πολλά πράγματα χαντακώθηκε η Παλική και όταν  λέω σοβαρή δουλειά στο λιμάνι, εκτός από την αποκατάσταση των ήδη υπαρχόντων ζημιών, πιστεύω ότι επιβάλλεται και η δημιουργία μπαστουνιού, που να μπορεί να πιάσουν κρουαζιερόπλοια καθώς επίσης και την δημιουργία εκροής του νερού της βροχής προς την θάλασσα, έτσι ώστε να μην πλημμυρίζουν τα νερά της βροχής τα παραλιακά μαγαζιά. Επειδή καταλαβαίνω ότι αυτά που λέω ίσως να μην αρέσουν σε κάποια λόμπι από την απέναντι όχθη,καλώ όλους τους Δημοτικούς και Περιφερειακούς συμβούλους, και ειδικά αυτούς που προέρχονται από την Παλική αλλά και τους επαγγελματίες του Ληξουριού όπως βέβαια και τον κόσμο του Ληξουριού σε αγωνιστική εγρήγορση  και κινητοποίηση, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε αυτά που πρέπει να γίνουν, πριν είναι πολύ αργά και χαθεί πάλι το τραίνο, όπως χάθηκε σε πολλά πράγματα το 53 για τη Παλική.
Υ.Γ1 Ελπίζω κάποτε σε αυτό το κράτος να βρεθεί ένας εισαγγελέας που βλέποντας τα κατασκευαστικά έργα- εκτρώματα στις εργατικές κατοικίες και σε όλα τα Δημόσια κτήρια  που έχουν πάθει ζημιά να κλείσει και κανένα ένοχο φυλακή
Υ.Γ 2.  Και βέβαια περιμένω από τους υπεύθυνους να βγούν υπεύθυνα να ενημερώσουν τον κόσμο για την πορεία των έργων, αποκατάσταση σε λιμάνι, οδικό δίκτιο και δίκτιο ύδρευσης στη Παλική.
ΠΑΝΑΓΗΣ ΒΛΑΧΟΣ
Μέλος Π.Ε. και Ν.Ε. Κοινωνικής Συμφωνίας και
Πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος Κεφαλονιάς και Ιθάκης

limani

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer