Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/ekefalonia.gr/httpdocs/wp-content/themes/ekefalonia/kobofunctions.php on line 224
Τι αναφέρει σε επιστολή του το μέλος της «Κοινωνικής Συμφωνίας» Παναγής Βλάχος
“Θεωρώ απαράδεκτο το κλείσιμο της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης”
Πολιτική
02/06/2013 | 11:27

Σχετικά με το κλείσιμο της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης, που επιχειρεί η τρικομματική κυβέρνηση, θεωρώ απαράδεκτο αυτό το λίκνο του πολιτισμού που υπάρχει στο τόπο μας, και που είναι από τα λίγα πράγματα πλέον που έχουν μείνει  σ’ αυτό το τόπο, να επιχειρείται να κλείσει και μάλιστα όχι με οικονομικά κριτήρια.

Eκτός αν αυτοί οι φωστήρες που μας κυβερνάνε θεωρούν ότι οι 7-8 χιλιάδες ευρώ το χρόνο που έχει έξοδα η Βιβλιοθήκη είναι δυσβάστακτο κόστος για έναν από τους πολυτιμότερους  φάρους πολιτισμού στην Ελλάδα. Βέβαια εγώ προσωπικά δεν  έχω καμία αμφιβολία ότι αυτό εντάσσεται  σ’ ένα σχέδιο κάποιων  Ευρωπαϊκών κύκλων που στην Ελλάδα εκφράζετε μέσω της κ. Ρεπούση και κ. Διαμαντοπούλου, που έχει σαν στόχο την απώλεια της Εθνικής συνείδησης των χωρών των Βαλκανίων και κυρίως της Ελλάδος.

Γιατί άλλωστε όπως είχε πει εδώ και πολλά χρόνια ο Κίσινγκερ,  «Οι Έλληνες πρέπει να απολέσουν την Εθνική τους ταυτότητα», και το ιστορικά αισχρό της υπόθεσης είναι ότι οι Τούρκοι σε 400 χρόνια σκλαβιάς , δεν προσπάθησαν ιδιαίτερα να αλλοιώσουν την πνευματική και εθνική μας υπόσταση και έρχονται τώρα οι Ευρωπαίοι με δούρειο ίππο, τους σύγχρονούς δοσίλογους της Ελληνικής κυβέρνησης, που εκτός από  την Οικονομική  εξαθλίωση, επιχειρούν  και την πνευματική εξαθλίωση των Ελλήνων.

Κλείνοντας ερωτώ τα στελέχη εκ Παλικής που εκπροσωπούν την τρικομματική κυβέρνηση, τους ερωτώ λοιπόν, τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, με τι θα ταχθούν; Με το χειμαζόμενο λαό της Παλικής ή θα τρέχουν πάλι να μαζέψουν ψήφους γι αυτούς που κατάντησαν την Παλική ένα κακό χωριό μέσα σε τρία χρόνια. Καθώς επίσης και η Περιφερειακή και Δημοτική Αρχή πως σκοπεύει να αντιδράσει;

  Με εκτίμηση

 Παναγής  Βλάχος

Μέλος Ν.Ε «Κοινωνικής Συμφωνίας»

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer