Με «το Πόδι της Χήνας», το δεύτερο βιβλίο του Κεφαλλονίτη συγγραφέα, Αριστοτέλη Μπατιστάτου, η Αδελφότητα Πειραιά συνέχισε τον κύκλο των βιβλιοπαρουσιάσεων.
Βιβλιοπαρουσίαση «Το Πόδι της Χήνας» του Αριστοτέλη Μπατιστάτου
Πολιτισμός
20/04/2016 | 08:56

Με «το Πόδι της Χήνας», το δεύτερο βιβλίο – αστυνομικό μυθιστόρημα του Κεφαλλονίτη συγγραφέα, Αριστοτέλη Μπατιστάτου, η Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά συνέχισε τον κύκλο των βιβλιοπαρουσιάσεων που επιμελείται και φιλοξενεί στο πολιτιστικό της κέντρο στον Πειραιά.

Η υπεύθυνη νεολαίας & βιβλιοπαρουσίασης, Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά, αφού ευχήθηκε στο συγγραφέα να έχει πάντα έμπνευση & επιτυχία, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους – φίλους του βιβλίου καθώς και τους ομιλητές της παρουσίασης: τον κ. Κωνσταντίνο Καρούσο, πρόεδρο της εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, ο οποίος αναφέρθηκε με εκπληκτική ενάργεια στο περιεχόμενο, την πλοκή του έργου & τον τρόπο γραφής του συγγραφέα, καθώς και την κα Μαρία Ιωαννίδου, ηθοποιό, που διάβασε αποσπάσματα του βιβλίου. Ο ίδιος ο συγγραφέας επεσήμανε στη συνέχεια τη σχέση του με την τέχνη καθώς και τον ρόλο που θεωρεί πως αυτή πρέπει να διαδραματίζει στην εποχή μας. Τη βραδιά πλαισίωσε μουσικά ο συνθέτης κ. Μιχάλης Κλεάνθης ο οποίος μας χάρισε ένα όμορφο μουσικό ταξίδι στην ποίηση του Νίκου Καββαδία. Η πρόεδρος της Αδελφότητας, κα Μαριολένη Νεοφύτου-Ζαφειράτου, ευχαρίστησε στο τέλος όλους, όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και επιτόνισε πόσο σημαντική είναι η συνέχιση καθώς και υποστήριξη από όλους της πνευματικής δημιουργίας των νησιών μας και του τόπου μας ενόψει κρίσεων πάσης φύσεως που ταλανίζουν εν γένει τον κόσμο του επιστητού και ειδικότερα δυσχεραίνουν το πολιτισμικό έργο της Αδελφότητας όπως και κάθε Συλλόγου.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας & αναμένουμε την αποστολή βιβλίων σας για τον εμπλουτισμό της Βιβλιοθήκης μας & παρουσίαση αυτών εφόσον το επιθυμείτε.
Για το ΔΣ

Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά

adelfothta_peiraia_mpatistatos mpatistatos aithousa_adelfothta mpatistatos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer