Η γυναίκα διεκομίσθη απο το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Λευκάδας...
Βιβιάννα Βαρδή απο LefkadaPress: Έχουμε μία νεκρή απο το σεισμό
Κοινωνία
17/11/2015 | 10:11

Μόλις τώρα επιβεβαιώθηκε απο τη δημοσιογράφο του lefkadapress Βιβιάννα Βαρδή οτι υπάρχει μια γυναίκα νεκρή στη Βασιλική της Λευκάδας μιας και τη καταπλάκωσε μια μάντρα μέσα στο σπιτι της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μία 60χρονη, στην Πόντη Βασιλικής, είναι τελικά θύμα του σεισμού 6,1 ρίχτερ στη Λευκάδα. Η γυναίκα έχασε τη ζωή όταν ένας μεγάλος βράχος, αποκολλήθηκε από το βουνό και με δύναμη προσέκρουσε στο τοίχο του σπιτιού της, τον διαπέρασε και την τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι. Επίσης, σοβαρές είναι οι ζημιές στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, νοτιοδυτικά της Λευκάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες από τη δημοτική ενότητα Απολλωνίων έχουν «κοπεί» οι παραλιακοί δρόμο όπως είπε, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αντιδήμαρχος Χρήστος Κατηφόρης.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χαλκιάς ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχει και ένας εγκλωβισμένος στο Αθάνι, όπου υπάρχουν και οι πιο πολλές ζημιές. Όπως είπε επίσης, στην πόλη δεν υπάρχουν προβλήματα ενώ τα περισσότερα προβλήματα εμφανίζονται στα νότια του νησιού.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer