Από ότι φαίνεται όμως ο Αντώνης Κατσιγιάννης είναι οραματικός και μεθοδικός και προτού δημοσιεύσει την υποψηφιότητά του είχε φροντίσει να εξασφαλίσει την στήριξη ισχυρότατων παραγόντων από διαφορετικές τάσεις.
“Βαριές” υπογραφές υπέρ της υποψηφιότητας Κατσιγιάννη στη ΝΟΔΕ
Πολιτική
06/04/2016 | 16:54

Όταν πρωτοδημοσιεύθηκε το όνομα του γνωστού τοπογράφου μηχανικού Αντώνη Κατσιγιάννη για την υποψηφιότητα στην ΝΔΕ αρκετοί εξεπλάγησαν ενώ κάποιοι άλλοι θεώρησαν ότι αυτή η κίνησή του ίσως ήταν “άλμα στο κενό”.

Από ότι φαίνεται όμως ο Αντώνης Κατσιγιάννης είναι οραματικός και μεθοδικός και προτού δημοσιεύσει την υποψηφιότητά του είχε φροντίσει να εξασφαλίσει την στήριξη ισχυρότατων παραγόντων από διάφορες τάσεις της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.

Έτσι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η υποψηφιότητα του Αντώνη Κατσιγιάννη θα φύγει για τα κεντρικά της Ν.Δ. συνοδευόμενη από την ενυπόγραφη στήριξη των πλέον ισχυρών στελεχών της τοπικής Νέας Δημοκρατίας σε όλα τα επίπεδα. Επομένως δεν είναι υπερβολή να θεωρηθεί ο Αντώνης Κατσιγιάννης φαβορί για το αξίωμα του Προέδρου της ΝΟΔΕ αν τελικά υπάρξει κάποιος αντίπαλός του.

Πηγή: portoni.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer