Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ για άνοδο στη Γ’ Εθνική
Βαριά ήττα για την Εικοσιμία στη Ζάκυνθο
Αθλητισμός
19/05/2016 | 08:28

Την ήττα με το βαρύ 4-0 γνώρισε στη Ζάκυνθο από το Τσιλιβί, η Εικοσιμία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ για άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Η πρωταθλήτρια Ζακύνθου ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 1΄ χάρη σε πλασές του Γεωργίου.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι πρωταθλητές Ζακύνθου, έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος τους έπειτα από το γρήγορο γκολ που πέτυχαν, πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο από το συγκρότημα του Δημήτρη Ζησιμάτου και στο 7΄ κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους χάρη σε κεφαλιά του Νικολόπουλου. Από το σημείο εκείνο και μετά δεν άλλαξε κάτι στο υπάρχον αποτέλεσμα, το οποίο ήταν και το τελικό του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 50΄ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σφραγίσουν την νίκη τους με κεφαλιά του Καραμαλίκη. Οι γηπεδούχοι έχοντας καθαρίσει για τα καλά την υπόθεση νίκη, συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό επιζητώντας ακόμα ένα γκολ, το οποίο θα έδινε διαστάσεις θριάμβου σ΄αυτή. Αυτό ήρθε στο 77΄ με το μακρινό σουτ του Μαυρία, έπειτα και από λάθος του Γιαννά, διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΤΣΙΛΙΒΙ (Διονύσης Μουζάκης): Β. Κλάδης, Μαυρίας, Κωστακιώτης, Κόκας, Α. Κλάδης, Κάρδαρης (78′ Μπάστας), Τσιριγώτης, Γεωργίου, Καραμαλίκης, Νικολόπουλος (75′ Σταμίρης), Ν. Κακολύρης (64′ Τσάνης)

ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ (Δημήτρης Ζησιμάτος): Γιαννάς, Κουμαριώτης, Τανουσάι (66′ Πολλάτος), Ψάλτης , Αποστολάτος, Ντουτσάι, Χρηστάτος, Κορσιάνος, Ρούσι (82′ Γρηγοράτος).

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer