«Α1 ερχόμαστε» φώναξε ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά ο οποίος συνεχίζει να γράφει την δική του ιστορία στο Κεφαλλονίτικο μπάσκετ.
«Α1 ερχόμαστε» φώναξε ο ΑΣΚ!
Μπάσκετ
22/03/2015 | 21:38

«Α1 ερχόμαστε» φώναξε ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά ο οποίος συνεχίζει να γράφει την δική του ιστορία στο Κεφαλλονίτικο μπάσκετ.

Ο ΑΣΚ νίκησε το Αργοστόλι τον Αχαιό με 74-62 και εξασφάλισε και μαθηματικά, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε την πρωταθλήματος, την επ’ ευθείας άνοδό του στην Α1 κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η! ask

Άλλη μία μεγάλη επιτυχία γράφτηκε! Τα μπουγελώματα, λοιπόν, είχαν την τιμητική τους μετά το τέλος του ιστορικού αγώνα για μία πέρα για πέρα δίκαιη άνοδο.

Ο ΑΣΚ, καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος έδειξε αξιοθαύμαστη σταθερότητα, έπαιξε όμορφο και ψυχωμένο μπάσκετ και κατάφερε να επιβληθεί επί όλων των αντιπάλων που συνάντησε! Είναι η δεύτερη συνεχόμενη άνοδος για την ομάδα της Κεφαλονιάς, που φαίνεται πως έχει ξαναβρεί το μυστικό της επιτυχίας μέσα από την σκληρή δουλειά και την οργάνωση!

Οι παίκτες του Λεωνίδα Παπαδάτου έδειξαν για άλλη μία φορά τις μπασκετικές… αρετές τους, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό τους. ask (2)

«Ευχαριστώ από καρδιάς, όλους τους παίκτες της ομάδας για την ωραία συνεργασία. Αφιερώνω το πρωτάθλημα στον Θανάση Μουίκη, σε έναν άνθρωπο που ο κόσμος (ιδιαίτερα οι γονείς) θα πρέπει να ξέρει ότι εγγυάται το ανταγωνιστικό μπάσκετ σε ανδρικό επίπεδο και ταυτόχρονα την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων υποδομής για την σωστή ενασχόληση των νέων παιδιών με το συγκεκριμένο άθλημα. ask (5)

Επίσης αφιερώνω το πρωτάθλημα στον Αλέξη Παπαδάτο, όχι όμως σαν αδελφό μου, αλλά σαν ΑΛΕΞΗ ΠΑΠΑΔΑΤΟ, γιατί είναι αυτός που με καθοδηγεί και μου λέει πάντα το σωστό» δήλωσε μετά τον αγώνα ο προπονητής της ομάδας Λεωνίδας Παπαδάτος .

«Η ζωή αποδεικνύει ότι όταν είσαι πιστός, σωστός και αγαπάς κάτι, μπορείς πάλι να χαρείς και πάλι ωραία. Είμαι χαρούμενος που το Κεφαλλονίτικο μπάσκετ ανέβηκε στην Α1 γιατί πιστεύω ότι εκεί ανήκει. Ήταν μία κατηγορία που την είχαμε για πάρα πολλά χρόνια. Για κάποιους λόγους χαμηλώσαμε, όμως δουλέψαμε πολύ σκληρά τα τελευταία τέσσερα χρόνια και επιστρέψαμε στην Α1 εκεί όπου η Κεφαλονιά πρέπει να είναι.
Η μεγαλύτερη χαρά που τα παιδιά είναι χαρούμενα. Πρέπει τώρα να κρατήσουμε την σημαία της Κεφαλονιάς ψηλά για πολλά χρόνια στην Α1» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Συλλόγου Θανάσης Μουίκης. mouikhs

Και όπως έγραφε και το πανό που είχε αναρτηθεί «ΑΣΚ Λατρεία, αγάπη μόνο μια»…

Πάντα τέτοια στον αθλητισμό της Κεφαλονιάς!

Διαιτητές: Κωστής – Μακρόπουλος
Δεκάλεπτα: 21-15, 38-19, 57-40, 74-62
ΑΣΚ (Λεωνίδας Παπαδάτος): Καλαφάτης, Χρηστάτος 1, Σαρρής 4, Μπαχός 25 (5), Καραπέτσας 8 (2), Αραβαντινός 8 (2), Χατζής 12 (2), Βαλλιανάτος 14, Θεοδωράτος, Μητρόπουλος, Καβαλλιεράτος 2.

Αχαιός: Καραφουλίδης 4, Μπουγιούκος 5, Κουτρούλης 7, Μανωλόπουλος, Κανταρτζόπουλος 24, Μπαλανός2, Καμίλης 2, Πατίχης 2, Καλατζής 2, Κυρσανίδης 14 (1). ask (4) ask (2)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer