Μάρτης του 2014 λοιπόν, λίγο μετά τους σεισμούς του Γενάρη και του Φλεβάρη, με τον καιρό ανοιξιάτικο σύμμαχο, είπαμε να περπατήσουμε στην παραλία του Μύρτου.
Αχ αυτός ο Μύρτος… (βίντεο)
Κοινωνία
23/03/2014 | 19:37

Της Γιάννας Κουλουμπή
Μιλούν όλοι για τον Μύρτο όταν έρχονται διακοπές το Καλοκαίρι, αλλά τελικά εμείς είμαστε οι τυχεροί, που τον έχουμε… στα πόδια μας συνέχεια και απολαμβάνουμε τις μεταμορφώσεις του στο πέρασμα των εποχών του χρόνου.

Μάρτης του 2014 λοιπόν, λίγο μετά τους σεισμούς του Γενάρη και του Φλεβάρη, με τον καιρό ανοιξιάτικο σύμμαχο, είπαμε να περπατήσουμε στην παραλία του Μύρτου, χωρίς να πτοηθούμε από τα προβλήματα στην κατάβαση..

Πιστέψτε μας, οι φωτογραφίες δεν αρκούν για να αποτυπώσουν τα χρώματά του, τη μυρωδιά του και τους ήχους του..

Λευκή άμμος, υπολείμματα της ταραγμένης θάλασσας των προηγούμενων ημερών, η σπηλιά παρέα με τους γλάρους και ένας καταρράκτης να δημιουργεί ρυάκια στην άμμο και να μας κάνει αυθόρμητα να σκεφτόμαστε “Αχ αυτός ο Μύρτος, πόσο όμορφος την Άνοιξη!”

Αξίζει: Πλησιάζει Πάσχα, αφήστε τις πόλεις και ελάτε στο νησί!

katarraktis-myrtos1 katarraktis-myrtos2 katarraktis-myrtos3 katarraktis-myrtos4 katarraktis-myrtos5 katarraktis-myrtos6 katarraktis-myrtos7 katarraktis-myrtos8 katarraktis-myrtos9

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer