Με αισιοδοξία και διάθεση ξεκινάει την Κυριακή το Ανδρικό Τμήμα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ-Η.
Αφετηρία από την Κυλλήνη για τους άνδρες του ΑΣΚ
Μπάσκετ
15/11/2013 | 14:00

Με αισιοδοξία και διάθεση ξεκινάει την Κυριακή 17 Νοεμβρίου το Ανδρικό Τμήμα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ-Η.

Η ομάδα μας, θα ταξιδέψει στην Κυλλήνη, όπου στο κλειστό «Αέθλειον» θα αντιμετωπίσει (13.30) την ΑΕΚ Κάτω Παναγιάς.

Στον ίδιο όμιλο (2ο) με τον ΑΣΚ βρίσκονται επίσης ο Πυρσός, ο Παναχαϊκός, το Σκαγιοπούλειο, ο Ίφιτος Πύργου, ο Αχαιός, η Γαλήνη, η ΝΕΠ, η ΑΕΚ Κάτω Παναγιάς και ο Ερμής.

Το Ρόστερ του ανδρικού τμήματος

Πάνος Σαρρής
Θωμάς Παλημέρης
Σπύρος Χρηστάτος
Ιορδάνης Γεμενετζής
Νικόλας Βαλλιανάτος
Λευτέρης Κρητικός
Μπάμπης Καβαλλιεράτος
Ηλίας Αγγελάτος
Νίκος Καναλάτος
Γεράσιμος Καλαφάτης
Δημήτρης Μητρόπουλος
Δημήτρης Βουτσινάς

Προπονητής: Λεωνίδας Παπαδάτος

Θανάσης Μουίκης: «Να μείνουμε υγιείς και να χαρούμε τους αγώνες»

«Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια, ευχόμαστε να υπάρχει υγεία σε όλα τα μέλη της ομάδας και να μπορέσουμε να χαρούμε όλους τους αγώνες που θα δώσουμε μέσα στη σεζόν» δηλώσε ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας Θανάσης Μουίκης.

Οι «μάχες» των μικρών

Στο κλειστό του Γλαύκου με αντίπαλο τον Γλαύκο θα αναμετρηθεί την Κυριακή 17 Νοεμβρίου (13.30)  παιδικό τμήμα του ΑΣΚ, ενώ οι παμπαίδες την ίδια μέρα θα ταξιδέψουν στην Πάτρα για να αντιμετωπίσουν τους αντίστοιχους του Απόλλωνα Πατρών (11.00).

Εν τω μεταξύ, το Σάββατο  16 Νοεμβρίου θα αναχωρήσει από την Κεφαλονιά αποστολή με τρεις αθλητές του ΑΣΚ (Σπύρος Θεοδωράτος, Κωνσταντίνος Γιαννάτος και Γιάννης Μουίκης) για να δοκιμαστούν στα κλιμάκια Εθνικών Ομάδων Δυτικής Ελλάδας.
ask

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer