Ολοκληρωτική μεταμόρφωση στο πλοίο της Kefalonian Lines.
Αυτό είναι το ΝΕΟ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (φωτορεπορτάζ)
Δημοφιλή
08/03/2016 | 23:43

Ολοκληρωτική μεταμόρφωση πραγματοποιείται τις τελευταίες βδομάδες στο πλοίο Ζάκυνθος Ι της Kefalonian Lines στο νέο Μώλο Δραπετσώνας. Η Κεφαλλονίτικη εταιρία, με γνώμονα πάντα το καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών της, ανακαίνισε πλήρως το Ζάκυνθος στα υψηλά στάνταρ που τα τελευταία χρόνια έχει καθιερώσει, συνολικού προϋπολογισμού που αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Kefalonian Lines Σπυράγγελο Λυκούδη που προσπαθεί να φέρει νέα ήθη και μοντέρνες αντιλήψεις στα ναυτιλιακά δρώμενα των νησιών μας, καθώς και στην αδελφή του Αλεξάνδρα Λυκούδη η οποία παρότι τελειώνει το διδακτορικό της στη Γενετική είναι η ψυχή της εταιρίας, ενώ επιμελήθηκε η ίδια το νέο design του πλοίου.

Ο Σπυράγγελος και η Αλεξάνδρα Λυκούδη μαζί με τον Γιώργο Βασιλαρά

Ο Σπυράγγελος και η Αλεξάνδρα Λυκούδη μαζί με τον Γιώργο Βασιλαρά

zakunthos_new

Όπως μας έλεγαν μάλιστα ειδικοί, η σημαντικότερη αλλαγή έχει να κάνει με τον μηχανολογικό εξοπλισμό που ουσιαστικά αλλάζει και τη ταχύτητα του πλοίου που θα φτάνει έως και τα 16 μίλια την ώρα. Οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ. Όπως έχει καταγράψει ο φακός του e-kefalonia.net, οι αλλαγές στο εσωτερικό του πλοίου είναι ολοκληρωτικές με τα χρώματα του καραβιού να είναι προσαρμοσμένα στα γήινα χρώματα της εταιρίας, τα καινούργια πατώματα, τα εκπληκτικά μπάνια, τις ολοκαίνουργιες ταπετσαρίες, τα βαμμένα αμπάρια κ.α. συνθέτουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό που αξίζει στη κουλτούρα και στην ναυτική παιδεία των Κεφαλλονιτών.

zakunthos_new (3)zakunthos_new (5)
Όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ πριν δύο βδομάδες η Kefalonian Lines είχε ξεκινήσει την ανανέωση από τα εκδοτήρια της στην Κυλλήνη.

zakunthos_new (14)
Σημείωση: Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το νέο πλοίο πριν ακόμη ολοκληρωθούν οι εργασίες, κάτι που θα γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας όπου και θα επιστρέψει στο νησί μας.
Αξίζει: Θα πρέπει να δοθούν συγχαρητήρια στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Kefalonian Lines Σπυράγγελο Λυκούδη που προσπαθεί να φέρει νέα ήθη και μοντέρνες αντιλήψεις στα ναυτιλιακά δρώμενα των νησιών μας. Ένα μεγάλο μπράβο και στο στελεχιακό δυναμικό αλλά και στους ναυτικούς της Κεφαλλονίτης εταιρίας που όλες αυτές τις ημέρες δούλευε ασταμάτητα. Το αποτέλεσμα άλλωστε τους δικαιώνει.

zakunthos_new (2) zakunthos_new (3) zakunthos_new (4) zakunthos_new (5) zakunthos_new (6) zakunthos_new (7) zakunthos_new (8) zakunthos_new (9) zakunthos_new (10) zakunthos_new (11) zakunthos_new (12) zakunthos_new (16) zakunthos_new (17) zakunthos_new (20) zakunthos_new (21)

Τα νέα εκδοτήρια της Kefalonian Lines στην Κυλλήνη

zakunthos_new (13) zakunthos_new (14) zakunthos_new (15) zakunthos_new (18)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer