Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία αλλά και το πρόσωπο του «σκληρού» συλληφθέντα στο γκαράζ του Βύρωνα
Αυτός είναι ο 31χρονος τρομοκράτης που συνελήφθη στον Βύρωνα
Κοινωνία
03/10/2014 | 07:46

Στη δημοσιότητα έδωσε  η αστυνομία τα στοιχεία αλλά και το πρόσωπο του «σκληρού» συλληφθέντα στο γκαράζ του Βύρωνα.

Πρόκειται για τον ΣΤΑΜΠΟΥΛΟ Αντώνη, του Κωνσταντίνου και της Ροζάλμπα, γεννημένου στις 21 Φεβρουαρίου 1983 στην Αττική.

Η φωτογραφία που δημοσιοποιείται είναι από το Δελτίο της Αστυνομικής του Ταυτότητας.

Η ΕΛ.ΑΣ επισημαίνει: «Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνεχίζονται.

Πώς έγινε η ταυτοποίηση των στοιχείων του;

Μια μοτοσικλέτα βρέθηκε σε απόσταση 2 χλμ. από το γκαράζ του Βύρωνα, της οποίας τα κλειδιά είχε στην κατοχή του ο νεαρός που συνεληφθείς.  Μετά την ταυτοποίηση επιβεβαιώθηκε πως η μοτοσικλέτα ανήκει στον Αντώνη Σταμπούλο, γι’ αυτό και η φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε είναι από το δελτίο της ταυτότητας.

Καθαρό το ποινικό μητρώο του συνεργού του Ν. Μαζιώτη

Ο Αντώνης Σταμπούλος θεωρείται από τους αστυνομικούς, πρόσωπο-κλειδί, που αν και δεν απασχόλησε ποτέ τις διωκτικές αρχές, γνωρίζει ωστόσο, όσο ελάχιστοι τη σημερινή δομή της τρομοκρατικής οργάνωσης του Νίκου Μαζιώτη.  Στελέχη της αντιτρομοκρατικής εκτιμούν ότι ως πρόσωπο καθαρό ποινικά και υπεράνω υποψίας,  θα ήταν ο ιδανικός άνθρωπος για να προσφέρει κρησφύγετο στην σύντροφο του Νίκου Μαζιώτη και καταζητούμενη για τρομοκρατική δράση, Πόλα Ρούπα.

Πιστεύουν επίσης ακράδαντα ότι ο νεαρός άνδρας γνωρίζει από πρώτο χέρι  το νέο γκαράζ – γιάφκα όπου τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα,  έχουν κρύψει όπλα,  αλλά και το αυτοκίνητο βόμβα με το οποίο, είχαν σκοπό να αιματοκυλίσουν την Αθήνα και τον Πειραιά, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τις ιδιόχειρες σημειώσεις του.

Συνάδελφος του Σταμπούλου, ο κάτοχος της κλεμμένης ταυτότητας με την οποία ο Μαζιώτης νοίκιασε το γκαράζ

Τα στοιχεία στην πλαστή ταυτότητα που χρησιμοποίησε ο Νίκος Μαζιώτης, για να νοικιάσει το γκαράζ, ανήκουν σ’ έναν πολίτη από την επαρχία, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε πως  ήταν στον ίδιο εργασιακό χώρο με τον Αντώνη Σταμπούλο συλληφθέντα.

Καρέ- καρέ εξετάζουν το βίντεο από τη συμπλοκή του Μαζιώτη στο Μοναστηράκι

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία ξεψαχνίζει τα βίντεο και τις φωτογραφίες από τη συμπλοκή του Νίκου Μαζιώτη στο Μοναστηράκι, προκειμένου να δει αν ο Αντώνης Σταμπούλος ήταν παρών. Ακόμη, έρευνες γίνονται σε συγγενείς και φίλους του 31χρονου συνεργού, που θεωρείται πρόσωπο- κλειδί.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer