«Με το ψηφοδέλτιο του ΦΙ.Κ.Ο., ζητώ να δώσουμε ένα αξιοπρεπές παρόν στην πολιτική σκηνή της Κεφαλονιάς.»
Αυτός είναι ο Σπυρογιάννης Περδίκης που κατεβαίνει με το ΦΙΚΟ
Πολιτική
29/04/2014 | 15:21

ΦΙΛΟΙ και ΕΧΘΡΟΙ … τα τελευταία 8 χρόνια παρακολουθούμε έναν άνευ προηγουμένου κατήφορο του Ληξουριού, της Παλικής αλλά και της Κεφαλονιάς ολόκληρης σε όλα τα επίπεδα, ο οποίος δεν οφείλεται μόνο σε κυβερνητικές επιλογές αλλά κυρίως σε ”εκτελεστές ” των επιλογών αυτών( βλέπε δημάρχους, νομάρχες, περιφεριάρχες). Πρόσφατο δείγμα οι δύσκολες στιγμές των σεισμών, όπου και ο τελευταίος Κεφαλονίτης πείστηκε, για την ανεπάρκεια, όχι μόνο του “μεγάλου δήμου”, αλλά και των παρατάξεων μέσα σε αυτόν .
Σε αυτές τις εκλογές ξανάρχονται οι ίδιοι άνθρωποι ή οι αχυράνθρωποι τους, να μας πείσουν ότι θα τα κάνουν καλύτερα, επινοώντας διάφορα τρικ, μεταξύ άλλων και την περιβόητη “ανανέωση” με νέα πρόσωπα αλλά και νέους στην ηλικία. Τρικ, το οποίο θα είχε μια βάση εάν αποσύρονταν από την πολιτική σκηνή και άφηναν τους νέους να διοικήσουν και όχι να τους χρησιμοποιούν για ψηφοκουβαλητές.
Με το ψηφοδέλτιο του ΦΙ.Κ.Ο., ζητώ να δώσουμε ένα αξιοπρεπές παρόν στην πολιτική σκηνή της Κεφαλονιάς, να δείξουμε ότι μπορούμε να υπάρχουμε και χωρίς κομματικό ή επιχειρηματικό σπόνσορα και ότι η αξιοπρέπεια μας δεν είναι νερό και φρυγανιές.

Ο ΦΙ.Κ.Ο. ήρθε για να μείνει, χρειάζεται όμως εσάς!

ΣΠΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Γ. ΠΕΡΔΙΚΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer