Από τον Παντελή Παντελίδη στον Τόμας Πρωτόπαπα και από τον Κωνσταντίνο Παπαχρόνη στην Άννα Πολλάτου
Αυτοί «έφυγαν» νωρίς…
Δημοφιλή
20/02/2016 | 11:54

Τα τροχαία δυστυχήματα είναι ο πιο βίαιος τρόπος για να κοπεί το νήμα της ζωής ενός ανθρώπου. Δυστυχώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχασαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ό,τι πιο πολυτιμότερο είχαν: την ίδια τους τη ζωή.

Με αφορμή τον αδόκητο χαμό του Παντελή Παντελίδη στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης,  υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις Ελλήνων διάσημων που βγήκαν για μία βόλτα με το αυτοκίνητο και δεν επέστρεψαν ποτέ στο σπίτι τους. Ανθρώπων νέων οι οποίοι είχαν προλάβει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στον χώρο τους, όμως η μοίρα δεν τους έδωσε το περιθώριο να συνεχίσουν ό,τι είχαν ξεκινήσει…

Παντελής Παντελίδης

Σε μία επικίνδυνη στροφή στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, ο Παντελής Παντελίδης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και καρφώθηκε στις προστατευτικές μπάρες. Ο θάνατός του ήταν σχεδόν ακαριαίος, καθώς όταν έφτασε το ΕΚΑΒ δεν είχε σφυγμό. Δύο μόλις μέρες πριν κοπεί το νήμα της ζωής του, είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη με το τραγούδι του για τα Κατεχόμενα και όντας ιδιαίτερα πικραμένος από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν αποφάσισε να το αποσύρει. Ήρθε στη ζωή των Ελλήνων μέσα από το YouTube, όπου κάποιοι φίλοι του ανέβαζαν video με τα τραγούδια του (βιωματικές ιστορίες) και έγινε ιδιαίτερα αγαπητός από πολύ κόσμο.

Τόμας Πρωτόπαπας (ηθοποιός)

Η ιστορία του συγκλόνισε το πανελλήνιο, καθώς ο 26χρονος ηθοποιός βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή. Το πρωί της 17ης Μαρτίου του 2013 ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του για να βρεθεί στα γυρίσματα της εκπομπής Dr Cook. Κάποια στιγμή έκανε δεξιά για να τηλεφωνήσει κι ένα βανάκι λευκού χρώματος έπεσε πάνω του με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης του προκάλεσε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σοβαρούς τραυματισμούς. Διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για 66 ημέρες, πριν φύγει από τη ζωή στις 21/5/2013. Έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό από την τηλεοπτική σειρά «Οι Βασιλιάδες».

Άννα Πολλάτου (αθλήτρια)

Η Άννα Πολλάτου, το χρυσό κορίτσι του Ανσάμπλ και Χάλκινη Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ, έχασε τη ζωή της στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος της Βάρδας. Η ολισθηρότητα του δαπέδου ήταν ο λόγος που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, μάρκας Smart, και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Η σύγκρουση με ΙΧ φορτηγάκι ήταν σφοδρή και ο θάνατος της γλυκύτατης Άννας Πολλάτου ακαριαίος. Μόλις στα 31 της χρόνια, κόπηκε το νήμα της ζωής της, ενώ κατευθυνόταν προς την Κεφαλονιά για να ψηφίσει στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2014 τον αδελφό της. Η απώλειά της σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό.

Κωνσταντίνος Παπαχρόνης (ηθοποιός)

Σε ηλικία 31 ετών «έφυγε» από τη ζωή και ο ταλαντούχος ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης. Τα ξημερώματα της 2ας Δεκεμβρίου του 2008, φορούσε κανονικά το κράνος του και δεν έτρεχε. Ωστόσο, το διερχόμενο αυτοκίνητο τον παρέσυρε και τον έριξε κάτω από τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε. Το χτύπημα στον αυχένα του ήταν θανατηφόρο και έτσι ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης επιβεβαιώθηκε για αυτό που συνήθιζε να λέει: ότι δηλαδή η ημερομηνία γέννησής του ήταν κάτι σαν αντίστροφη μέτρηση (9/8/77). Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2000 κι έκτοτε συμμετείχε ανελλιπώς σε θεατρικές παραστάσεις, όντας ερωτευμένος με το σανίδι.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer