Οι περισσότεροι εμφανίζονται προβληματισμένοι για το ποια θα είναι η επόμενη ημέρα που θα... ξημερώσει για την Ελλάδα
Αυξημένη συμμετοχή στα εκλογικά τμήματα της Κεφαλονιάς
Πολιτική
05/07/2015 | 13:57
Με την προσέλευση του κόσμου να χαρακτηρίζεται περισσότερο αυξημένη μέχρι το μεσημέρι σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου πραγματοποιείται ομαλά έως τώρα στην Κεφαλονιά η διαδικασία της ψηφοφορίας του κρίσιμου δημοψηφίσματος για τη χώρα μας. ekloges_kalpes (2)
Οι περισσότεροι, βέβαια, εμφανίζονται προβληματισμένοι για το ποια θα είναι η επόμενη ημέρα που θα… ξημερώσει για την Ελλάδα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που προκύψει από το δημοψήφισμα και αναγνωρίζουν ότι έρχονται δύσκολες ημέρες για όλους μας είτε βγει το “ΝΑΙ” είτε το “ΟΧΙ”.

Να σημειωθεί ότι εκτός των εκλογικών τμημάτων συναντήσαμε και μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, τα οποία μοίραζαν φυλλάδια που περιγράφουν τη θέση-πρόταση του κόμματος τους, η οποία λέει “ΟΧΙ στην πρόταση ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ, ΟΧΙ στην πρόταση της κυβέρνησης”. ekloges_kalpes (3)
Μάλιστα, σε ορισμένες περιτπώσεις, μας κατήγγειλαν τη στάση ορισμένων εκλογικών αντιπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι – όπως μας είπαν – συνοδευόμενοι από την αστυνομία – τους έκαναν παρατηρήσεις για τη διανομή του υλικού στα εκλογικά τμήματα.

Ευτυχώς, πάντως, τα πνεύματα δεν οξύνθηκαν, με τα μέλη του ΚΚΕ να στέκονται έξω από τον χώρο των εκλογικών τμήματων, όπως ορίζει ο νόμος. Για το συγκεκριμένο θέμα, πάντως, σκοπεύουν από αύριο να εκδώσουν σχετική ανακοίνωση, που θα καυτηριάζουν το γεγονός. ekloges_kalpes (5)

Κατά την επίσκεψη μας στα εκλογικά τμήματα του Αργοστολίου συναντήσαμε και την Βουλευτή του Νομού, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, η οποία άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στο 3ο Γυμνάσιο. ekloges_kalpes (7) ekloges_kalpes (9) ekloges_kalpes (6) ekloges_kalpes (8)
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer