Η μεγάλη προσέλευση γέμισε αισιοδοξία και μεγάλη ευθύνη για τις επόμενες παραγωγές από το θεατρικό εργαστήρι.
«Αυλαία» στη πρώτη θεατρική παράσταση του Βαρδάκου
Κινηματογράφος
27/04/2015 | 19:23
Αγαπητοί φίλοι,

Το Δ,Σ του Θεατρικού Εργαστηρίου Σύγχρονης Τέχνης Κεφαλονιάς σας ευχαριστεί για την παρουσία σας στην πρώτη μας θεατρική παραγωγή “Έρωτας, Όνειρα και Ανδρεία” σε σκηνοθεσία Πάνου Βαρδάκου. Η προσέλευση σας μας γέμισε αισιοδοξία και μεγάλη ευθύνη για τις επόμενες παραγωγές που έχουμε σκοπό να παρασουσιάσουμε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως θέλουμε να πούμε και σε όλους μας τους χορηγούς που έδειξαν εμπράκτως ότι ο Κεφαλονίτης στηρίζει τον πολιτισμό παρά τις δυσκολίες των καιρών.

Φυσικά η παράσταση μας δεν θα ερχόταν εις πέρας χωρίς την πολύτιμη βοήθεια
όλων των παιδιών του εργαστηρίου που σας υποδέχτηκαν και σας εξυπηρέτησαν πριν την έναρξη της παράστασης.
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους: Ελένη Μεσολωρά, Μαριέττα Μουρελάτου, Άννα Μπουλμέτη, Δημήτρη Γιαννάτο, Ρέα Πανδρεμένου, Δέσποινα Στάυρου, Κωνσταντίνα Ζαχαράκη, Ιφιγένεια Μανιατοπούλου, Γεράσιμο Ιλινόιου Τσουρούφλη, Ιφιγένεια Σερμαζανιαν, Ανδρέα Βικάτο, Πολυξένη Μελίστα.
Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τους μουσικούς της παράστασης  Κώστα Φραντζή, Σπύρο Μαρούλη, Διονύση Γαρμπή και την τραγουδίστρια Δέσποινα Αποστολίδου που μας ταξίδεψαν με τους ήχους τους. Τον βοηθό σκηνοθέτη Ανδρέα Παπαδημα. Τον ηχολήπτη Κώστα Κιόση και τον Όθωνα Κουταβά για την εγκατάσταση του ήχου. Τον Τάσο Αναστασιάδη που βρισκόταν στα ηχητικά εφέ της παράστασης. Τον Γρηγόρη Μαυρογιάννη που βρισκόταν στο φωτισμό. Τον Γεράσιμο Βαγγελάτο που μας βοήθησε στις κατασκευές. Την Χριστίνα Μπέλγκραζ που βρισκόταν στο μακιγιάζ. Τον Βασίλη Λουκάτο που έκανε την φωτογράφιση και τη βιντεοσκόπηση των παραστάσεων. Τον kiss fm Κεφαλονιάς που μας παραχώρησε το στούντιο του για την ηχογράφηση των τραγουδιών της παράστασης. Όλα τα ΜΜΕ που πρόβαλαν τις παραστάσεις και μας στήριξαν με θέρμη.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εργαζόμενους της ΚΕΔΗΚΕ και τον πρόεδρο της, Άγγελο Κωνσταντάκη για την δωρεάν παραχώρηση του θεάτρου για τις τελικές μας πρόβες και παραστάσεις.
Για το ΔΣ
ο Πρόεδρος,
Αναστάσιος Θ. Παπαθεοδωρόπουλος
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer