Το ηχηρό μήνυμα «εκλογές τώρα» έστειλε προς τον ελληνικό λαό ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα Γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Κέρκυρας.
Αυγενάκης από Κέρκυρα: Εκλογές τώρα (βίντεο)
Πολιτική
04/02/2017 | 20:23

Το ηχηρό μήνυμα «εκλογές τώρα» έστειλε προς τον ελληνικό λαό ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης το μεσημέρι του Σαββάτου στα Γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Κέρκυρας.
Ωστόσο άφησε αιχμές κατά της τωρινής κυβέρνησης αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι έχει μάθει να κινείται με τον κλασικό επικίνδυνο τρόπο που έχει μάθει να κινείται αγνοώντας το βάρος που πέφτει στις πλάτες του Έλληνα φορολογουμένου».
«Η θέση της Νέας Δημοκρατίας, του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς και των στελεχών του κόμματός είναι να οδηγηθούμε ταχύτατα σε εκλογές καθώς δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το παιχνίδι εντυπώσεων ειδικά με τα επικοινωνιακά παιχνίδια που χρησιμοποίει η κυβέρνηση» όπως ανέφερε.
Παράλληλα τόνισε ότι η Ν.Δ είναι «έτοιμη» σε όλα τα επίπεδα με μεγάλη στελεχιακή κινητικότητα από νομό σε νομό σε όλη την Ελλάδα « Την παρασκευή επισκεφτήκαμε τον πρόεδρο της Ν.Δ. στη Λέσβο και ασχοληθήκαμε με τους κατοίκους της Μόριας όπου όπως είπαν και οι ίδιοι είναι η πρώτη φορά που ασχολείται κάποιος μαζί μας».
Συνεχίζοντας ο κ. Αυγενάκης σημείωσε ότι «θα πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί συντονισμένα και ενωμένοι ώστε να καταφέρει η Ελλάδα να βρει την περπατησιά της» ενώ έκανε έντονη αναφορά στο προσφυγικό ζήτημα και τον «οικονομικό τραυματισμό» που προκαλεί στο κράτος και επέρριψε μέρος των ευθυνών στους δανειστές.

Σε τοπικό επίπεδο

Στις ερωτήσεις που του έγιναν σε ότι αφορά τα τοπικά ζητήματα απάντησε μεταξύ άλλων ότι γνωρίζει πολύ καλά το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Κέρκυρα με τη διαχείριση των απορριμμάτων λέγοντας ότι «είναι αδιανόητο τέτοια ζητήματα να στηρίζονται σε ιδεοληψίες και σε ανθρώπους που με προβληματικό μυαλό έρχονται να δώσουν λύσεις σε ένα πρόβλημα που θα λυθεί λίγο πριν την συμβασιοποίηση» και συνεχίζοντας ανέφερε ότι «η Ν.Δ λέει ότι δεν πρέπει να δαιμονοποιούμε τη σχέση ιδιωτικού τομέα με δράσεις όπως αυτή.
Η ιδιωτική οικονομία μπορεί μα διαφάνεια να συνεργαστεί και να φέρει αποτελέσματα για όλους τους πολίτες» κλείνοντας τόνισε ότι είναι βέβαιο ότι η Ν.Δ. θα συνεργαστεί με τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης και ότι ήδη υπάρχει ένα πλαίσιο συνεργασίας χωρίς ιδεοληψίες και προκαταλήψεις.

Το αγροτικό ζήτημα

Αυτές τις κινητοποιήσεις δεν τις ενθαρρύνει η Ν.Δ. ούτε θα αγκαλιάσει ευκαιριακά τους αγρότες σημείωσε ο κ. Αυγερινάκης και πρόσθεσε ότι πρόσφατα στη βουλή ο κ. Μητσοτάκης, ήταν ο μόνος που έθεσε πλαίσιο με εννιά σημεία που θα τεθούν προς αξιολόγηση και αποτελούν μέρος του κυβερνητικού προγράμματος που θα ξεδιπλωθούν σύντομα σχετικά με τα ζητήματα των αγροτών σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό που έχοντας δύο χρόνια στο τιμόνι του κράτους ξέρει μόνο να κινείται χρησιμοποιώντας λάσπη και γλυκόλογα, όπως ανέφερε.

Δείτε τις δηλώσεις του Λ. Αυγενάκη εδώ:

Πηγή kerkyrasimera.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer