Μεγάλη και φέτος η συμμετοχή με 130 παιδιά από τις υποδομές του ΑΣΚ, ενώ η καινοτομία ήταν οι αγώνες μεταξύ των κορασίδων και των παγκορασίδων!
ΑΣΚ: Με απόλυτη επιτυχία το 15ο τουρνουά «Γ. & Μ. Βεργωτή» στα Κουρκουμελάτα
Αθλητισμός
06/06/2016 | 19:40

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο ανοικτό γήπεδο τα Κουρκουμελάτα, το 15ο τουρνουά «Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή» το οποίο διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, για να τιμήσει τους δύο μεγάλους ευεργέτες της περιοχής .

Μεγάλη και φέτος η συμμετοχή με 130 παιδιά από τις υποδομές του ΑΣΚ, ενώ η καινοτομία ήταν οι αγώνες μεταξύ των κορασίδων και των παγκορασίδων!

Παράλληλα, έγιναν αγώνες μεταξύ των τμημάτων μίνι, προμίνι και αρχαρίων που κέρδισαν δικαιωματικά το χειροκρότημα όσων παρακολουθούσαν.

Προπονητές των ομάδων που αγωνίστηκαν ήταν ο Λεωνίδας Παπαδάτος, ο Μανώλης Δούλιας, η Ράνια Πολλάκη, ενώ τις απονομές έκαναν αμέσως μετά το τέλος των αγώνων ο αντιδήμαρχος τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος, ο εντεταλμένος σύμβουλος Λειβαθούς Ηλίας Κουρκουμέλης, ο πρόεδρος της ΤΚ Μεταξάτων Αντώνης Αυγουστάτος, ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Γεωργόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής του ΑΣΚ Θανάσης Μουίκης.

Με το τέλος της εκδήλωσης, τα πυροτεχνήματα εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους!

O Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετείχαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση του τουρνουά, καθώς επίσης την ΚΕΔΗΚΕ και τον πρόεδρό της Άγγελο Κωνσταντάκη, τον αντιδήμαρχο τουρισμού Ευάγγελο Κεκάτο,  τον εντεταλμένο Σύμβουλο Λειβαθούς Ηλία Κουρκουμέλη, τον  δημοτικό σύμβουλο Αντώνη Γεωργόπουλο, τον πρόεδρο της ΤΚ Μεταξάτων Αντώνη Αυγουστάτο,  τους Εθελοντές Σαμαρείτες, τους  εργαζόμενους του Δήμου Κεφαλονιάς και φυσικά στο «Ίδρυμα Γ. και Μ. Βεργωτή».

Ευχαριστούμε επίσης και τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στα Κουρκουμελάτα και κάλυψαν την όμορφη αθλητική εκδήλωση και με το υλικό που δημοσίευσαν, έδωσαν μεγάλη χαρά και αξία στους μικρούς αθλητές – αυριανούς μεγάλους!

Να θυμίσουμε ότι την ερχόμενη Κυριακή (12 Ιουνίου) είναι η μεγάλη γιορτή του ΑΣΚ, με τις απονομές σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα.

ask-bergwth (1) ask-bergwth (2) ask-bergwth (3) ask-bergwth (4) ask-bergwth (5) ask-bergwth (6) ask-bergwth (7) ask-bergwth (8) ask-bergwth (9) ask-bergwth (11) ask-bergwth (12)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer