«Πέταγαν» οι Έφηβοι κόντρα στον Κεφαλληνιακό 2013- «Λύγισαν» οι Παίδες στην Αμαλιάδα
ΑΣΚ: Ήττα στις λεπτομέρειες οι άνδρες κόντρα στον Προμηθέα
Αθλητισμός
14/11/2016 | 17:39

Σε ένα ματς διαφήμιση του μπάσκετ και για γερά νεύρα στο Αργοστόλι, ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, πάλεψε αλλά λύγισε στα τελευταία δευτερόλεπτα από τον Προμηθέα Πατρών 2014, γνωρίζοντας την ήττα με 65-62.

Ο ΑΣΚ, παρουσίασε ένα πολύ υψηλού επιπέδου πρόσωπο, έχοντας τον Κώστα Ακτύπη σε σπουδαία μέρα 25 πόντοι και πάνω από 20 ριμπάουντ, και συμπαραστάτη τον Νικόλα Βαλλιανάτο (19π.), ωστόσο αντιμετώπισε μία πολύ δυνατή και ταλαντούχα ομάδα όπως είναι ο Προμηθέας Πατρών (με εφήβους που αγωνίζονται στην Εθνική Ομάδα).

Καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, χωρίς καμία να μπορεί να ξεφύγει. Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα στις λεπτομέρειες, με τους φιλοξενούμενους να είναι εύστοχοι στις βολές που κλήθηκαν να εκτελέσουν και με τους διαιτητές να δίνουν κάποια σφυρίγματα στην πλευρά του Προμηθέα.

Αρκετός κόσμος στο κλειστό – Το «παρών» και ο Δήμαρχος

Αρκετός κόσμος στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης», τίμησε με την παρουσία του τον ΑΣΚ και απόλαυσε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου και απόλαυσε.

Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης.

Ηταν μόλις η δεύτερη ήττα του ΑΣΚ σε έξι αγώνες, πράγμα που σημαίνει ότι εξακολουθεί να βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Η προσπάθεια συνεχίζεται.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΕΛ ΑΝΥ – ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-22, 31-32, 45-45, 62-65

Α.Σ.ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Βλασσόπουλος , Πέτρου , Λιάκος , Θεοδωράτος 7 (1), Μπαχός 9, Γεμενετζής , Ακτύπης 25 (1) (20+ ριμπάουντ) , Καραπέτσας 2, Βαλλιανάτος 19.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014: Αναστασόπουλος , Τσιακμάς 15 (5) , Κουμουνδούρος 6 (2) , Κυριλλής 12, Κατσουλάκος 1, Καραϊσκος, ,Μαντζούκας, Σαμδραμάνης 16 (1) , Γκάτζιος 9 , Μπαρδάκας 6.

“Αφεντικό” ο ΑΣΚ στους έφηβους με άνετη νίκη επί του Κεφαλληνιακού 2013 στο τοπικό ντέρμπι – Χειροκροτήθηκαν οι ομάδες

Οι έφηβοι του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά έκλεισαν με άνετη νίκη (90-27) στο τοπικό ντέρμπι της Κεφαλονιάς, επί του Κεφαλληνιακού 2013, την σπουδαία πορεία τους στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η, η οποία τους βρήκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου!

Ο ΑΣΚ πέρασε ως πρώτος και συνεχίζει στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η, καθώς και απόψε στο παιχνίδι με τον συμπολίτη ΚΑΟ 2013, έδειξε και πάλι πολύ θετικά στοιχεία.

Οι δύο ομάδες, πριν ξεκινήσει ο αγώνας φωτογραφήθηκαν μαζί και κέρδισαν το αυθόρμητο χειροκρότημα του κόσμου που βρισκόταν στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης». Ήταν μία πολύ ευχάριστη εικόνα, που μας άρεσε πάρα πολύ που την είδαμε. Αλλωστε ο αθλητισμός πρέπει πάντα να ενώνει…

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι δεν χωράει κριτικής, με τους έφηβους του ΑΣΚ να παίρνουν από την αρχή το προβάδισμα και να φτάνουν σε μία άνετη νίκη.

Μετά τον αγώνα, ο γενικός διευθυντής του ΑΣΚ Θανάσης Μουίκης, παρέθεσε δείπνο στην ομάδα, ώστε να γιορταστεί η επιτυχία της ομάδας που ολοκλήρωσε την πρώτη του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η, στην κορυφή του Ομίλου.

ΑΣΚ – ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2013

90-27

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ – ΕΛ ΑΝΥ

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-8, 37-10, 59-19, 90-27

ΑΣΚ: (Μανώλης Δούλιας): Ρουχωτάς 3 (1), Παγουλάτος 15, Ζαπάντης 2, Γιαννάτος 27 (1), Θεοδωράτος, Διακρούσης 2, Ντεράι 5 (1), Παυλάτος , Χατζής 11, Μουίκης 16, Βαλλιανάτος, Τραυλός 9.

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2013: (Απ. Δαμκαλής) Γασπαράτος 2, Κουταβάς, Δεληκωστόπουλος, Παπαδημάτος Χ, Μπλέτσος Γ. , Βασιλάτος , Βασιλάκης 6, Βανδώρος, Παπαδημάτος Γ. 4, Κουμαριώτης 5, Μπλέτσος Δ. 8, Δαναλάτος 2.

Ανταγωνιστική εμφάνιση, αλλά ήττα στην πρεμιέρα τους την β’ φάση οι Παίδες του ΑΣΚ

Στο πρώτο  παιχνίδι τους στα πλαίσια της 2ης φάσης του  Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΚΑ-Η, περιόδου 2016-17, για τον 4ο Όμιλο, οι Παίδες του Α.Σ.Κ. γνώρισαν την ήττα με 55-35 από την αντίστοιχη του  Κόροιβου στην Αμαλιάδα.

Η ομάδα μας, προσπάθησε – ήταν πολύ καλή κι ανταγωνιστική στα τρία πρώτα δεκάλεπτα (βλ. επί μέρους σκορ) –  όμως δεν τα κατάφερε στο τέλος, το σκορ  ξέφυγε στην τελευταία περίοδο και έτσι έχασε το πρώτο παιχνίδι της δεύτερης φάσης.

Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με αντίπαλο τον Ηρακλή Πύργου, στο κλειστό του Αργοστολίου.

Τα δεκάλεπτα: 10-11,20-20,36-28,55-35

Α.Σ.Κ. (Πάνος Ματιάτος): Ρουχωτάς 5  (1 τρ), Γκαβός 6  , Καββαδίας 2 ,  Λιτσάι 2, Χριστοφοράτος 1, Αναγνωστάκης, Κουράκος, Μανίκας 15 (1 τρ), Βαλλιανάτος 4, Δημάτος, Κουτροκόης.

Την ομάδα συνόδευσε ο έφορος Γιώργος Κουράκος.

ask-1 ask-2 ask-3 ask-4 ask-5

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer