Ηχηρά ονόματα από τον καλλιτεχνικό, επιστημονικό και επιχειρηματικό κόσμο περιλαμβάνει η λίστα των τιμώμενων στην βράβευση διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τα Επτάνησα
Ασκητής και Τσελέντης βραβεύονται από την Ένωση Επτανησίων Ελλάδας
Κοινωνία
11/12/2015 | 15:15

Ηχηρά ονόματα από τον καλλιτεχνικό, επιστημονικό και επιχειρηματικό κόσμο περιλαμβάνει η λίστα των τιμώμενων στην βράβευση διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τα Επτάνησα, στην οποία προχωρεί για τρίτη φορά η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας, την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015, στις 18:00, στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο  (Μέγαρο Παλαιάς Βουλής, Σταδίου 13, Πλατεία Κολοκοτρώνη).

Σκοπός της εκδήλωσης, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, είναι να τιμήσει Επτανήσιους, οι οποίοι έχουν διακριθεί και καταξιωθεί, ο καθένας στον τομέα του, καθώς και προσωπικότητες που έχουν  προσφέρει στα νησιά του Ιονίου ή που έχουν επηρεαστεί από την κουλτούρα και τον πολιτισμό τους.

Για το έτος 2015 και με  γεωγραφική σειρά από βορρά προς νότο:

Βίκυ Λέανδρος, Έκτορας Μποτρίνι: Κέρκυρα
Σπύρος Κατσίμης, Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Παξοί
Σπύρος Σκλαβενίτης, Ηλίας Λογοθέτης: Λευκάδα
Θάνος Ασκητής, Άκης Τσελέντης: Κεφαλονιά
Ιωάννης Καραντζής, Κωνσταντίνος Ροσόλυμος: Ιθάκη
Μάυρα Βαγιωνή-Στασινοπούλου, Δήμος Φλεμοτόμος: Ζάκυνθος
Εμμανουήλ Καλοκαιρινός, Μηνάς Κορωναίος: Κύθηρα
& ο Άγγλος ευεργέτης του Φεστιβάλ Παξών: John Gough

Η έναρξη της τιμητικής εκδήλωσης θα πλαισιωθεί απο μικρό ποιητικό δρώμενο, με τίτλο«Ἄστραψε φῶς κι ἐγνώρισεν ὁ νιὸς τὸν ἑαυτό του», σε σκηνοθετική επιμέλεια  του  Πέτρου Γάλλια με τους: Γιώργο Βλάχο, Κατερίνα Γεωργάκη και Πέτρο Γάλλια, ενώ το συντονισμό της παρουσίασης θα έχει ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουμπλής.

Χορηγοί της εκδήλωσης, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, είναι οι: Corfu press (Nίκου Μώρου 6, 491 00 Κέρκυρα)  και FOTO CORFU( Κολοκοτρώνη 3, Χαλάνδρι).

Η είσοδος στην εκδήλωση θα παραχωρηθεί με την επίδειξη πρόσκλησης, η προμήθεια της οποίας θα δοθεί μετά από επικοινωνία στα γραφεία της Ε.Ε.Ε.: 2106017441 – 6946259240

Αναμνηστική σειρά για φιλοτελιστές από τα ΕΛΤΑ

Η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας για να τιμήσει τους βραβευθέντες θα προβεί στην έκδοση συλλεκτικών – φιλοτελικών φακέλων με προσωπικό γραμματόσημο, ειδικής αναμνηστικής σειράς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ, όπου θα φέρουν τη φωτογραφία τους.

Τα πνευματικά δικαιώματα της συγκεκριμένης έκδοσης η οποία δεν θα διατίθεται για πώληση προς κάθε ενδιαφερόμενο, διατηρεί η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας. Οι φίλοι φιλοτελιστές θα έχουν την δυνατότητα διάθεσης της μοναδικής σφραγίδας που θα φέρει η αναμνηστική σειρά,μόνο κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα παραπάνω τηλέφωνα, καθώς επίσης και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:info@enosieptanision.gr

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer