Τις άγιες τούτες μέρες η χαρά ας περισσεύει στην καρδιά και στην σκέψη μας, ας μην την μετρήσουμε με όσα αγοράσαμε για εμάς, μα με εκείνα που δώσαμε για να χαμογελούν και οι άλλοι!
Ας μην ξεχάσουμε τη Στέλλα
Κοινωνία
13/12/2016 | 10:43

Ας μην ξεχάσουμε την Στέλλα, η οικογένειά της μας χρειάζεται, χρειάζεται την αναγνώριση και την προσφορά μας. Κάποτε χάθηκε ένας άνθρωπος, ο δικός της άνθρωπος-Άνθρωπος με Α Κεφαλαίο από τους τελευταίους εναπομείναντες-προκειμένου να σωθεί ένας συμπολίτης μας. Τι κι αν το κάλεσμα της θάλασσας υπήρξε οδυνηρά βίαιο και για τους δύο. Η πράξη παραμένει χρυσή, ευγενής, απολύτως εγκάρδια, μοναδικά υπέροχη!

Ας γίνει το δικό μας κάλεσμα βάλσαμο στην ψυχή της νεαρής γυναίκας. Ένα δώρο τιμής, με προθυμία και σεμνότητα, ανεξαρτήτως είδους και ποσότητας, με περίσσεια συναισθημάτων και αναγνώρισης εκείνης της ηρωικής πράξης που τιμά κάθε άνθρωπο, που τιμά τον Άνθρωπο, αυτό το είδος που απειλείται με εξαφάνιση.

Για όσους επιθυμούν να καταθέσουν κάποιο ποσό (Κατάστημα ΠΕΙΡΑΙΩΣ 2240 ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥ (ΙΒΑΝ) GR55 0172 2400 0052 4002 7523845).

Τις άγιες τούτες μέρες η χαρά ας περισσεύει στην καρδιά και στην σκέψη μας, ας μην την μετρήσουμε με όσα αγοράσαμε για εμάς, μα  με εκείνα που δώσαμε για να χαμογελούν και οι άλλοι!

Eκ της επιτροπής αλληλεγγύης για τη Στέλλα

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer