Αναμένουμε τις εξελίξεις αναφορικά με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή του νησιού μας.
Αρνείται να έρθει ο Κώστας Δίπλας
Κοινωνία
12/03/2015 | 10:01

Πριν από δύο περίπου ώρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία (κρίσεις αστυνομικών) και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας τα ονόματα των νέων Αστυνομικών Διευθυντών σε όλη την επικράτεια.
Στην Κεφαλονιά και στη θέση του Ανδρέα Αυγέρη κρίθηκε να έρθει ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας, Κωνσταντίνος Δίπλας, ο οποίος μετακινείται στο νησί μας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Κεφαλονιά” και του δημοσιογράφου Ξενοφώντα Ευαγγελάτου, κ. Δίπλας υπέβαλε ή θα υποβάλει τις επόμενες ώρες ένσταση κατά αυτής της απόφασης, αφού δεν επιθυμεί να έρθει στην Κεφαλονιά. 

Ο κ. Δίπλας με τον πρώην υπουργό κ. Τζαβάρα

Ο κ. Δίπλας με τον πρώην υπουργό κ. Τζαβάρα

Τα δημοσιεύματα από την Ηλεία κάνουν λόγο για έναν εξαίρετο αστυνομικό που χαίρει τον απόλυτο σεβασμό και εκτίμηση από τους Ηλείους πολίτες, καθώς έχει στο ενεργητικό του δεκάδες επιτυχίες. «Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Κωνσταντίνος Δίπλας βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του πολίτη εμπνέοντας ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Σε κανέναν δεν έχει κλείσει την πόρτα του γραφείου του, βοηθώντας όταν και όπου κληθεί. Η ικανότητα και η εμπειρία του τον καθιστούν άκρως απαραίτητο σε αυτόν τον τόπο.

grhgoropoulos_augerhs

Ο απερχόμενος Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ανδρέας Αυγέρης μαζί με τον κ. Κώστα Γρηγορόπουλο

Σε όποια υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας κλήθηκε να υπηρετήσει, το έκανε πάντα πρόθυμα και με υψηλό το αίσθημα ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπό του πολίτη», αναφέρουν συνάδελφοι από την Ηλεία. Αναμένουμε τις εξελίξεις αναφορικά με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή του νησιού μας.

Αυγέρης: Θα θυμάμαι πάντα με νοσταλγία τα 32 χρόνια που υπηρέτησα στην αστυνομία

Την ίδια ώρα με μία συγκινητική επιστολή ο απερχόμενος Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ανδρέας Αυγέρης κλείνει ένα σηματνικό κεφάλαιο στη καριέρα του. Ο κ. Αυγέρης στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:
“Θα θυμάμαι πάντα με αγάπη και νοσταλγία τα 32 χρόνια που υπηρέτησα στην ελληνική αστυνομία, αλλά αυτά που θα έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και στις αναμνήσεις μου θα είναι αυτά που υπηρέτησα ως αστυνομικός Διευθυντής στην πανέμορφη Κεφαλονιά και Ιθάκη.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στην Αστυνομική Διεύθυνση για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν, αλλά και την άψογη συνεργασία την οποία είχαμε.
Θεωρώ δε τον εαυτό μου τυχερό και υπερήφανο, αφού είχα την τύχη να κλείσω την αστυνομική μου καριέρα της υπηρεσίας μου στους μοναδικούς και συγχρόνως υπέροχους κεφαλλονίτες και Ιθακησίους.
Ας μας έχει καλά όλους ο Άγιος Γεράσιμος.
Με ανεξίτηλες αναμνήσεις
Ανδρέας Αυγέρης.”
Υ.Γ
Μετις τελευταίες τακτικές κρίσεις έτους 2015 αποστρατεύτηκα προαγόμενος στον βαθμό του Ταξιάρχου..

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer