Ο Βαγγέλης έτρεξε στον τελικό του αγωνίσματος 4Χ (τετραπλό σκίφ) με τα χρώματα της πατρίδας μας και κατέλαβε τη 2η Βαλκανική θέση
“Αργυρός” Βαλκανιονίκης ο Βαγγέλης Σιδέρης!
Αθλητισμός
12/09/2016 | 13:41

Η Ημέρα της Κυριακής 11/9/2016 σήμανε χαρμόσυνη για την οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου  Αργοστολίου .

Στις 11:15 π.μ. ο Βαγγέλης  Σιδέρης κατέκτησε  τη 2η Βαλκανική Θέση.

Στις 16:08 μ.μ. ο Γεράσιμος Λιγνός προκρίθηκε στην τελική σειρά στην Παραολυμπιάδα ΡΙΟ 2016 . στο άθλημα της κολύμβησης.

Στις 00:02μ.μ.  ο Γεράσιμος Λιγνός κατέκτησε την 6η Θέση  στους τελικούς του  αγωνίσματος 100μ. πρόσθιο  στην Παραολυμπιάδα ΡΙΟ 2016.

Όλα αυτά μας έκαναν ευτυχισμένους γιατί κάποτε έρχεται η δικαίωση των αγώνων μας.

Εκτενέστερα θα αναφερθούμε στο Γεράσιμο , αφού ολοκληρώσει  όλες τις προσπάθειες του  τα αγωνίσματά του.

ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ Γεράσιμε που μας έκανες περήφανους!

Για άλλη μια χρονιά, το τμήμα κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου συμμετείχε μέσω του αθλητή του Ευάγγελο Σιδέρη,  στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2016, που πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά 10-11/09/2016.

Η συμμετοχή του Βαγγέλη, οφείλεται στην κοπιαστική, κουραστική και μεγάλη προετοιμασία που έκανε τόσο στο Αργοστόλι  όσο και στα Γιαννιτσά   και στον προπονητή του κ. Στερεόπουλο Ευάγγελο και το Βοηθό του κ. Δρακονταειδή Σπύρο.

Κατόπιν δοκιμασιών  επιλογής αθλητών  που έγιναν στην Καστοριά 31/8/2016, εντάχθηκε στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας Παίδων , αφού αγωνίστηκε στο αγώνισμα 2Χ (διπλό σκίφ) Παίδων με τον αθλητή Ιωάννη Παπαχρηστούδη από το Ν.Ο.Γιαννιτσών και ευχαριστούμε και το σύλλογο και τον αθλητή, όπου δημιούργησαν το πλήρωμα κι έφερε ο Βαγγέλης το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Την Κυριακή 11/09/2016 και ώρα 11:15 π.μ. ο Βαγγέλης έτρεξε στον τελικό του αγωνίσματος 4Χ (τετραπλό σκίφ) με πλήρωμα από άλλους συλλόγους  με τα χρώματα της πατρίδας μας , με αντιπάλους τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία , τη Σερβία και τη Τουρκία και κατέλαβαν τη 2η Βαλκανική Θέση , μετά τη συναρπαστική κούρσα  όπου πάνω στο νήμα η Ρουμανία κατέκτησε την 1η θέση και η Τουρκία την 3η.

Συγχαίρουμε τον αθλητή μας  για τη μεγάλη αυτή προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια και  τους συναθλητές του για τη νίκη τους.

Ευχόμαστε  δύναμη, ένταση , υπομονή και επιμονή για τη συνέχιση της προσπάθειάς του διότι οι γνώσεις που απέκτησε  από την εμπειρία αυτή και το νεαρό της ηλικίας του , του δίνουν την ευκαιρία να ανέβει πιο ψηλά και να παρουσιάσει όλες του τις δυνατότητες.

Συγχαίρουμε τον προπονητή του κ. Στερεόπουλο, τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας κ. Κοντομανώλη για τη σωστή επιλογή και την καλή προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας  και για τα περήφανα αποτελέσματα.  Η Εθνική Ομάδα , αυτή τη στιγμή , είναι το μέλλον  της Κωπηλατικής Κοινότητας και θα πρέπει η πολιτεία να αγκαλιάσει το άθλημα περισσότερο.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους γονείς τους που συμπαραστάθηκαν και στήριξαν το παιδί αλλά και τον Όμιλο.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer