Είναι φανερό ότι στο Ληξούρι δεν υπάρχουν πλέον Χριστουγεννιάτικα παραμύθια.
Αραβαντινός: Οι τρεις Μάγοι με τα μπάζα στην Παλική
Πολιτική
09/12/2016 | 07:37

Είναι φανερό ότι στο Ληξούρι δεν υπάρχουν πλέον Χριστουγεννιάτικα παραμύθια. Δεν έρχονται Αγιοβασίληδες με έλκυθρα ούτε μάγοι που φέρνουν δώρα. Για να πούμε την αλήθεια, οι μάγοι υπάρχουν αλλά αντί για δώρα θα φέρνουν φορτηγά με απόβλητα και μπάζα.

Η δημοτική αρχή έχει αποφασίσει να μεταφέρει στο Ληξούρι τα μπάζα που θα προκύψουν από τα έργα ανάπλασης της πλατείας του Αργοστολιού.

Κάτι τέτοιο έρχεται να δέσει με την εικόνα εξοργιστικής απαξίωσης, αισθητικής υποβάθμισης και κραυγαλέας εγκατάλειψης που δυστυχώς έχει συνολικά η Παλική και για την οποία αποκλειστική ευθύνη έχει η σημερινή (και χθεσινή) δημοτική αρχή.

Είναι σίγουρο ότι τα περιθώρια ανοχής, αντοχής και υπομονής μας έχουν κυριολεκτικά εξαντληθεί.

Κανένα αφήγημα και καμία δικαιολογία δεν υπάρχει για την μετατροπή του Ληξουριού σε μπαζότοπο. Οι πολυδιαφημιζόμενες αναπλάσεις άλλων περιοχών της Κεφαλονιάς δεν επιτρέπεται να φέρνουν ‘δυσπλασίες’ και προβλήματα στο Ληξούρι και την ευρύτερη περιοχή της Παλικής.

Καλώ τον αντιδήμαρχο Παλικής και τον αντιπρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ να συνταχθούν με την καθολική άρνηση των κατοίκων στην υποβάθμιση της περιοχής τους και να εμποδίσουν την μεταφορά στο Ληξούρι των οικοδομικών αποβλήτων από τα έργα ανάπλασης της πλατείας του Αργοστολιού.

 

Ληξούρι 8.12.2016
ΔΙΟΝYΣΙΟΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ
Δημοτικός σύμβουλος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer