Έδωσε εξετάσεις και μπήκε στη Σχολή Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, ενώ παράλληλα γνώρισε έναν κυνηγό μοντέλων, ο οποίος της άνοιξε τις πόρτες στο χώρο του μόντελινγκ
Από το ΤΕΙ Δημοσίων Σχέσεων στη χώρα του Μπόλιγουντ!
Life
18/11/2015 | 12:13

Σε λίγες ημέρες αναχωρεί για την Ινδία, όπου θα μείνει τρεις μήνες συμμετέχοντας στα μεγαλύτερα fashion shows της χώρας. Η Ελληνίδα καλλονή περιγράφει με ενθουσιασμό πώς κατάφερε να ξεχωρίσει σε μια τόσο μεγάλη και διαφορετική αγορά. «Σε κάποιο καστ με είδαν άνθρωποι ενός από τα σημαντικότερα πρακτορεία της χώρας και θέλησαν να μου κάνουν συμβόλαιο μιας σεζόν προκειμένου να συμμετάσχω στα μεγαλύτερα shows που θα γίνουν στο Νέο Δελχί. Παρά τις αντιρρήσεις και τους φόβους του συγγενικού μου περιβάλλοντος και κυρίως του πατέρα μου, τελικά αποδέχτηκα την πρόταση, την οποία αξιολόγησα ως καλή ευκαιρία. Ετσι, σε περίπου δέκα ημέρες μετοικώ για ένα περίπου τρίμηνο σε μια χώρα που απέχει πάρα πολύ από την ελληνική νοοτροπία και τον ελληνικό τρόπο ζωής. Αυτά, όμως, συνιστούν και τη μεγάλη πρόκληση». Μετά την Ινδία, σειρά έχει η Σιγκαπούρη, αφού το φιλόδοξο μοντέλο έχει δεχτεί και από εκεί προτάσεις. Πώς τα κατάφερε, όμως, η νεαρή Χριστίνα Κυδωνίδη να ξεχωρίσει στην ασιατική αγορά; «Αν καταφέρεις να μπεις στην αγορά της Ινδίας που απευθύνεται σε ένα τεράστιο κοινό, η πόρτα και άλλων ασιατικών κρατών ανοίγει ευκολότερα. Στη Σιγκαπούρη, που είναι διεθνές οικονομικό κέντρο, πηγαίνω χωρίς συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα», απαντά.

Μοντέλο και φοιτήτρια

Γεννημένη στην Αθήνα πριν από 22 χρόνια, η Χριστίνα Κυδωνίδη όταν τέλειωσε το σχολείο έδωσε εξετάσεις και μπήκε στη Σχολή Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Παράλληλα γνώρισε έναν κυνηγό μοντέλων, ο οποίος της άνοιξε τις πόρτες του γνωστού πρακτορείου VN Models.

kydonidi45

Οι πρώτες δουλειές της ήταν στην πασαρέλα και στις Εβδομάδες Μόδας. Κατά την ίδια, ήταν ο ωραιότερος τρόπος για να μυηθεί στα μυστικά του χώρου. «Γνώρισα σχεδιαστές, είδα πώς δουλεύουν και απέκτησα τις πρώτες φιλίες στον χώρο», αποκαλύπτει. «Μπήκα σε έναν εντελώς άγνωστο χώρο, τον οποίο βρήκα και εξακολουθώ να βρίσκω συναρπαστικό».

Παραδέχεται μάλιστα ότι ο συνδυασμός φοίτησης και δουλειάς δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το γεγονός ότι της έμειναν μόνο δύο μαθήματα για το πτυχίο τής λύνει τα χέρια, αφού κατά τη διάρκεια των σπουδών της η δουλειά είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα. «Το μόντελινγκ απαιτεί ελευθερία χρόνου προκειμένου να αναλάβεις καμπάνιες που θα σε ωθήσουν στο επόμενο βήμα. Για πολύ καιρό ήμουν επαγγελματικά στο ρελαντί αφού δεν ήθελα να εγκαταλείψω τις υποχρεώσεις της σχολής», προσθέτει η Χριστίνα Κυδωνίδη, η οποία πλέον κάνει focus στον χώρο της μόδας και ετοιμάζει τις βαλίτσες της για Νέο Δελχί.

Πηγή: protothema.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer