Σκηνές ντροπής με δεκάδες ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας να στριμώχνονται μπροστά από το κτίριο της Εθνικής Τράπεζας στην Πλατεία Καμπάνας του Αργοστολίου.
Από τις 6 το πρωί στην ουρά για 120 ευρώ
Οικονομία
01/07/2015 | 14:28

Ρεπορτάζ // Μιχάλης Ανδρεαδάκης

Σκηνές ντροπής με δεκάδες ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας να στριμώχνονται μπροστά από το κτίριο της Εθνικής Τράπεζας στην Πλατεία Καμπάνας του Αργοστολίου προκειμένου να μπορέσουν να εισπράξουν 120 ευρώ από τη σύνταξη τους εκτυλίχθηκαν από νωρίς στην Κεφαλονιά. trapezes

Είναι χαρακτηριστικό ότι υπήρχαν συνταξιούχοι που περίμεναν στην είσοδο του καταστήματος από τις 6 το πρωί (!) προκειμένου να έχουν προτεραιότητα αλλά όταν άνοιξε η Τράπεζα ενημερώθηκαν είτε ότι δεν είχαν μπει ακόμα οι συντάξεις από το ταμείο τους είτε ότι η είσπραξη τους θα γίνει με αλφαβητική σειρά με βάση το αρχικό γράμμα του επωνύμου τους. trapezes (2)

Οι υπάλληλοι της τράπεζας σε συνεργασία με την αστυνομία έκαναν πραγματικά φιλότιμες προσπάθειες προκειμένου να καθησυχάσουν τον κόσμο και να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν όλοι, ακόμα και εκείνοι που περίμεναν στη σειρά προκειμένου να “σηκώσουν” τα 60 ευρώ της… ημέρας από το ΑΤΜ.
Ευτυχώς παρά την αναστάτωση για τη σειρά προτεραιότητας, όλοι οι συνταξιουχοι που περίμεναν καρτερικά κάτω από τον “καυτό” ήλιο, κατάφεραν να εισπράξουν τα 120 ευρώ που είχαν δικαίωμα για να μπορέσουν να αγοράσουν τα απαραίτητα ή να πληρώσουν τις πρώτες υποχρεώσεις του μήνα, δίχως να σημειωθούν παρατράγουδα. trapezes (4) trapezes (5) trapezes (6) trapezes (7) trapezes (8) trapezes (9) trapezes (10)
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer