Σήμερα αναρτώνται στα λύκεια οι βαθμοί των υποψηφίων των Πανελλαδικών εξετάσεων. Διαθέσιμοι και μέσω διαδικτύου. Πότε θα οριστικοποιήσουν τα μηχανογραφικά.
Από τη 1 το μεσημέρι οι βαθμοί στα σχολεία
Κοινωνία
01/07/2014 | 09:30

Αγωνία τέλος για τους περίπου 100 χιλιάδες υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α΄, καθώς και των ΕΠΑΛ-Β΄ (μαθήματα ειδικότητας) θα αναρτηθούν αύριο, Τετάρτη στις 13:00 μ.μ.

Στη 1 το μεσημέρι, αναρτώνται στα σχολεία όλης της χώρας οι πίνακες με τους βαθμούς για τους υποψηφίους των γενικών λυκείων και των ΕΠΑΛ (στα κοινά με τα γενικά λύκεια μαθήματα). Ολοι οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές θα μπορούν να δουν τους βαθμούς τους και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας (διαθέσιμη από το μεσημέρι εδώ) πληκτρολογώντας:

τον 8-ψήφιο κωδικό τους που αναγράφεται στο Δελτίο Εξεταζομένου και
τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α΄, καθώς και των ΕΠΑΛ-Β΄ (μαθήματα ειδικότητας) θα αναρτηθούν αύριο, Τετάρτη στις 13:00 μ.μ. σε όλα τα ΕΠΑΛ της χώρας, ενώ οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων αναμένεται να ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Με μικρή καθυστέρηση -τις επόμενες ημέρες- θα δοθούν στη δημοσιότητα τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών, δηλαδή τα ποσοστά των εφετινών αριστούχων ανά μάθημα και εκείνων που έγραψαν κάτω από τη βάση.

Εως την Πέμπτη 3 Ιουλίου οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν μόνο πρόχειρα μηχανογραφικά δελτία, δηλαδή προσωρινή αποθήκευση των προτιμήσεών τους σε σχολές. Από τις 3 Ιουλίου έως τις 14 Ιουλίου, πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση (πατήστε εδώ).

Πηγή: thetoc

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer