Χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι, οι νεόνυμφοι ποζάρουν τρισευτυχισμένοι μέσα σε βάρκες που «χαϊδεύουν» τα κρυστάλλινα νερά ή πάνω στους βράχους με φόντο τους αιώνιους σταλακτίτες.
Από την εκκλησία στο σπήλαιο της Μελισσάνης στην Κεφαλονιά
Δημοφιλή
09/09/2015 | 09:36

Τιρκουάζ νερά, επιβλητική ατμόσφαιρα, σταλακτίτες ηλικίας 20.000 ετών και όλα αυτά μέσα σε ένα διαρκές παιχνίδισμα του φωτός! Πόσο πιο ελκυστικό ντεκόρ από το μαγευτικό τοπίο του σπηλαίου της Μελισσάνης στην Κεφαλλονιά θα ήθελε ένα νεόνυμφο ζευγάρι προκειμένου να βγάλει ονειρεμένες γαμήλιες φωτογραφίες;

Από τα εντυπωσιακότερα της χώρας, το λιμναίο σπήλαιο της Μελισσάνης ή αλλιώς σπήλαιο των Νυμφών βρίσκεται στον Καραβόμυλο, ανάμεσα στη Σάμη και την Αγία Ευφημία και προσελκύει ολοένα και περισσότερα ζευγάρια, τα οποία σπεύδουν αμέσως μόλις βγουν από την εκκλησία προκειμένου να ποζάρουν φορώντας τα νυφικά και τα γαμπριάτικα κοστούμια τους! Από κοντά τους και οι φωτογράφοι, οι οποίοι θα απαθανατίσουν τον γαμπρό και τη νύφη σε ένα τοπίο βγαλμένο από παραμύθι.

Τρισευτυχισμένοι

Χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι, οι νεόνυμφοι ποζάρουν τρισευτυχισμένοι μέσα σε βάρκες που «χαϊδεύουν» τα κρυστάλλινα νερά ή πάνω στους βράχους με φόντο τους αιώνιους σταλακτίτες. Ο φωτογράφος μπορεί να «παίξει» με το πέπλο της νύφης, τις σκιές, τους παράξενους ιριδισμούς πάνω στο νερό τη στιγμή που ο ήλιος «γλιστράει» από την οροφή και όλες τις εντυπωσιακές δημιουργίες της φύσης.
Στο μήκους 160 μέτρων και πλάτους 40 μέτρων σπήλαιο της Μελισσάνης έχει τελεστεί ήδη ένας γάμος, τον Ιούνιο του 2013. Το ζευγάρι έγινε το πρώτο στην ιστορία του σπηλαίου, που ένωσε εκεί τις ζωές του και μάλιστα πάνω σε μια βάρκα! Ακολούθησαν ακόμη δύο γάμοι, φέτος τον Ιούλιο, ένας κυπριακός και ένας μεταξύ Βρετανών τουριστών. Τα ευρήματα σε ένα μικρό νησάκι στο κέντρο της λίμνης πιστοποιούν τη λατρευτική λειτουργία του σπηλαίου, καθώς κατά την αρχαιότητα οι κάτοικοι λάτρευαν τον θεό Πάνα και τις νύμφες.

Πηγή: dete.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer