Ξέρεις ότι η άσκηση βελτιώνει το σώμα σου, την υγεία σου, ακόμη και τη διάθεσή σου. Γνωρίζεις όμως ότι σε κάνει και πιο όμορφη;
Από Σεπτέμβρη γυμναστήριο: 4 λόγοι που η άσκηση σας ομορφαίνει!
Life
01/09/2016 | 14:37

Ξέρεις ότι η άσκηση βελτιώνει το σώμα σου, την υγεία σου, ακόμη και τη διάθεσή σου. Γνωρίζεις όμως ότι σε κάνει και πιο όμορφη; Έχεις χίλιους λόγους να αρχίσεις τη γυμναστική, εάν δεν το έχεις πάρει απόφαση ακόμα. Ένας από αυτούς είναι ότι η άσκηση σε ομορφαίνει. Ναι, ισχύει!

Ας δούμε πιο συγκεκριμένα πώς η άσκηση μπορεί να αλλάξει την εικόνα σου προς το καλύτερο:

  1. Σε κάνει να λάμπεις:

Όταν κάνεις αερόβια άσκηση οι παλμοί της καρδιάς ανεβαίνουν και οξυγονώνεται το δέρμα σου. Εξού και η λάμψη!

  1. Έχεις λιγότερες ρυτίδες:

Η άσκηση σε βοηθάει να διατηρήσεις τα επίπεδα της κορτιζόλης σταθερά. Η κορτιζόλη είναι η υπεύθυνη για το σπάσιμο του κολλαγόνου της επιδερμίδας και τη δημιουργία ρυτίδων.

  1. Μειώνεται η ακμή σου:

Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην περίφημη, να είναι καλά, κορτιζόλη που είπαμε παραπάνω. Επιπρόσθετα, γίνεται καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και του οξυγόνου, αποβάλλονται οι τοξίνες και καθαρίζονται οι πόροι.

  1. Έχεις πιο υγιή μαλλιά:

Τα μαλλιά δεν χρειάζονται μόνο ένα καλό σαμπουάν αλλά και καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στον οργανισμό σου. Το αίμα, βλέπεις, είναι αυτό που βοηθάει τα μαλλιά να μεγαλώσουν! Και εδώ η κορτιζόλη κάνει το θαύμα της αφού λιγότερη κορτιζόλη σημαίνει λιγότερο άγχος, άρα τέλος στα αδύναμα μαλλιά.

Λοιπόν, τι γίνεται με εκείνη τη συνδρομή που είχες πληρώσει από τον Οκτώβριο; Μήπως να τη βρεις;

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer