Από τα "ΝΕΑ της ΕΡΙΣΟΥ" του Γεράσιμου Βανδώρου
Από Πυλαρινό σε …… Πλαρνο!
Κοινωνία
01/04/2011 | 15:08

Όπως είχαμε προβλέψει σε προηγούμενα Δελτία μας, ο αντιδήμαρχος Ερίσου Δ. Πυλαρινός,, δυσκολευόταν να ανταποκριθεί στα τοπικά του καθήκοντα, λόγω των άλλων του καθηκόντων (να δούμε θα μαζέψει κάνα φράγκο;) και είχε δημιουργηθεί ‘κενό’, με σοβαρές επιπτώσεις για την Έρισο. Έτσι στις 18/3 ο Δήμαρχος  υπέγραψε  την πάρα κάτω απόφαση  η οποία  αναρτήθηκε στο Δι@ύγεια  στις 22/3.

Αναθέτουμε την υπογραφή πιστοποιητικών προσωπικής, οικογενειακής κατάστασης, πλησιεστέρων συγγενών, βεβαιώσεις και λοιπά διοικητικά έγγραφα που εκδίδονται από τις υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Ερίσου με εντολή Δημάρχου στον Α/Δήμαρχο Πυλάρου  κ. Γεράσιμο Βαγιωνίτη για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών όταν απουσιάζει ή κωλύεται ο Α/Δήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ερίσου κ. Δημήτριος Πυλαρινός.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη, ο αντιδήμαρχος Πυλάρου ήταν υπεύθυνος για τα μικρά έργα στην Έρισο ( μέχρι 6.000 €). Πάντως στο ουσιαστικότερο θέμα δηλ. τον συντονισμό των κοινοτήτων, ο Δ. Πυλαρινός δεν έχει αναπληρωτή και εκεί νομίζουμε ότι θα υπάρξει πρόβλημα.

Ο Γ. Βαγιωνίτης  παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του Κ.Σ  Φισκάρδου το Σάββατο το βράδυ. Μια θυελλώδη συνεδρίαση με αντεγκλήσεις και κατηγορίες. Έτσι για να πάρει μια ιδέα πως γίνονται οι συνεδριάσεις στην Έρισο!

Αιτία της έντασης η σύζυγος του Πολυχρόνη Δενδρινού, Ελίνα που έχει εκλεγεί σύμβουλος στην κοινότητα Φισκάρδου με τον συνδυασμό του Θ. Μιχαλάτου και διαμαρτυρόταν γιατί καθώς τον χειμώνα μένει στην Αθήνα, δεν την καλούσαν στις συνεδριάσεις. Ο πρόεδρος έλεγε πως σύμφωνα με τον νόμο θα έπρεπε να αφήσει διεύθυνση ή να ορίσει αντίκλητο, αυτή έλεγε ότι τα έχει υποβάλει στα γραφεία της Δημοτικής ενότητας ( Ένωση) από τις 7/1. Πρωτοκολλημένο έγγραφο δεν βρέθηκε και εκεί ανάψανε τα αίματα.

Εδώ φάνηκε καθαρά πόσο έχουν εγκαταλειφθεί  στην τύχη τους οι υπηρεσίες του πρώην δήμου και πόσο απαραίτητη είναι η παρουσία του εποπτεύοντος αντιδημάρχου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer