Για την καταγραφή των προβλημάτων από τους σεισμούς
Από κοινού συντονισμός Περιφέρειας και Δήμου Λευκάδας
Κοινωνία
18/11/2015 | 09:40

Για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από το φονικό σεισμό που έπληξε τη Λευκάδα το πρωί της Τρίτης 17 Νοεμβρίου 2015, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο Δήμος Λευκάδας, δημιουργούν από κοινού ανοικτές γραμμές επικοινωνίας για το κοινό, ως εξής:

1. Για την καταγραφή των ζημιών και προβλημάτων που σημειώθηκαν σε επιχειρήσεις, καταστήματα κλπ. οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας:
• 26453.60700 (Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη) και
• 26453.60783 (Τμήμα Εμπορίου κα. Έλσα Κούρτη).

2. Για την καταγραφή των προβλημάτων που σημειώθηκαν σε οικίες, οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα του Δήμου Λευκάδας:
• 2645360528 -529 (Γραμματεία Τεχνικών Υπηρεσιών)

Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο Δήμος Λευκάδας από αύριο το πρωί ξεκινούν αυτοψίες και καταγραφή όσων κτιρίων, δημοσίων και ιδιωτικών, επλήγησαν από το χτύπημα του εγκέλαδου και ενώνουν τις δυνάμεις τους για να απαλύνουν και να απαντήσουν ουσιαστικά στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στους κατοίκους της Λευκάδας. Τα συνεργεία της ΠΙΝ και του Δήμου θα συνδράμουν κλιμάκια του Τομέα Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων Αχαΐας και Λευκάδας και του ΤΕΕ Ηπείρου και Λευκάδας.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer